Tak hotovo. Byl to porod. Nový zimmerit, nová drobotina - rezervní pásy, nějaké plechy, nová rezervní kola atd. Na šircny už jsem neměm náladu. Ale za ty peníze se to postavid dá. Barveno Tamkou + Agama a pak klasa. Snad mě nezdrbete.
Já se k 72 nijak nevyjadřuju, přestože máte můj bezmezný obdiv něco tak malýho tak hezky postavit. Já blbě vidím i na 35. Méďa je to pěknej, doplňky to hezky oživují, ale: to lano vzadu přes kola je podle mě moc silný. I kdyby třeba lano takový tloušťky používali, určitě by nešlo takto ohnout, muselo by to udělat větší oblouk(smyčku). Jinak fakt pěknej brumla.
Lano je přímo 1/72 tuším že to bělájí ve více verzích včetně ok.Výrobce si nepamatuju, ale tuším že v názvu je XXL nebo tak něco. Možná jsem použil lano z Tigra nebo čeho. Mám to doma už dlouho. To Janis: jak to myslíš? Jako rez? očouzení? Díky za názor a postřehy. Příště se polepším.
Díky za pochvalu. Ty zásobníky jsou rezin tuším že to bylo u konverzního setu na 150 mm lauf co dělá Revell. Bohužel už si nevzpomenu na výrobce, ale byl tam lauf v kovu, kola, lávky, bedny a tohle + tuším hylzny a náboje v kovu. Opět odkážu na Track and Troops. tam jsem to tuším dva roky zpátky bral.
Nevypadá špatně, ale dvě drobné poznámky bych měl. Víc roztupovat oleje a pak se mi nelíbí ty skvrny po opadaném zimmeritu nebo co ty červené fleky mají představovat.
pekný medveď, už dlhšie uvažujem,že aj ja si jedného postavím Inak k výfuku - je pravda,že výfuk veľmi rýchlo hrdzavie,ale ten obrázok čo priložil Janis , tak nevyzerajú ani nálezy keltských mečov po 2500 rokoch nieto výfuk na vozidle, ktoré malo na fronte životnosť pár mesiacov
Všem děkuju za názor. Pořád je co zlepšovat. Nic už předělávat nebudu, jsem s tankem spokojený, na to co je v krabce to dopadlo docela fajn. Je škoda, že na modelu už není zimmt jako dělá Dragon. Je pravda, že s Dragonem se to nedá srovnávat, ale i ten má své mouchy. No těším se na dalšího Méďu v podaní dalších modelářů. Ten tank je tak škaredej, až je krásnej