Už mi z těch Šk....................., tak zkusíme Tatru kdo chce svojí šestsettrojku ? Když už to rozkresluju ,tak se podělím samozřejmě v 1/24 . Já kastli vy vnitřnosti, co cože nikdo nechce , tak mi pak nepište do mailu jestli by nebylo to či ono volné.Tady by jste měli za trochu snahy "tradiční český žihadlo" , papalášskou káru . Já kreslím , vy stavíte a vyhraje ten co z toho udělá šestsettrojku zatím to nechám zde , možná po dohodě s Vláďou Š. založíme novej chlívek a tam by jsme dávali vše ke stavbě. Děkuji za pozornost Škorpík
Přílohy
Naposledy upravil Škorpík dne 07 úno 2012, 09:43, celkově upraveno 1
Aten co by nezlobil a evidentně ji s náma dostavěl , by dostal luxusní ,ale fakt luxusní boční okna s rámečkama Vláďa: aby jsi začal lepit v sobotu tam pasuju motor , a nikam jsi mne neuvrtal , já totiž celej život kolem ní chodím a říkám ta je moc složitá , na ní je rovný akorát kolo ,a nejni to tak hrozný .Už scháním podklady na Tatraplána
To jsem zvědav, co z toho vyleze. T603 + starší sestřičky T600, T97, T87 i T77 nejsou tvarově jednoduché kastle. Z jakých výkresů vycházíš a jaký jí dáš kabátek? Jo a jako jako trovák, třetí generace pracující ve Vývoji jsem trošku citlivější na slovní vazbu "papalášská kára". Ona si to ta baculatá krasavice/závodnice nezaslouží!
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice
Komisař-Bude buď bílá anebo červeno krémová z propagačního filmu , plánky (monografie) bohužel jen dva,nebo dvě co je na netu. Co jsem prošmejdil stránek .Jo mít ji v garáži. Dekon:sežeň podklady a bude Veřmiřovského B5 ,jen si chceme postavit 603