ACE dělá super věci, které žádný jiný výrobce nedělá. Bohužel je to šorran jako poleno. Ale jak vidno postavit se to dá a vypadá to pěkně. Držím palce. M*
Rollo - Díky Jak říkáš , ACE dělá spousty atraktivních modelů , akorát se trochu hůř staví .Mám na pár kousků zálusk , ale při shlédnutí obsahu krabiček a cen se mi do nich moc nechtělo . Tenhle jsem sehnal za slušnou cenu , jen tak na zkoušku . Tak uvidíme .
Obdivuju , taky jsem právě rozdělal Ford staff car od ACE, je na tom spousta práce a kvalita je trošku jinde než jiné stavebnice, ale je to nádherný auto, tak jsem taky neodolal
Až teraz som náhodou objavil túto stavbu, a veľmi ma potešilo, že ho tu niekto stavia. Model mám aj ja doma, len ešte neprišiel jeho čas. Držím ti palce. Zatiaľ to vyzerá veľmi nádejne.
No paráda! Pěkně jsi to vysochal. Já mám od nich postavenou Sd.kfz. 250 - jen jsou musel koupit nové pásy od Modeltrans a půlku udělat sám. Ale postavit se to dá a ty jsi toho důkazem. Blahopřeju k dokončení. M*
romanmig - Děkuji , přeji Ti příjemnou stavbu , docela si ji užiješ , největší pakárna je podvozek a klece na světla s košem (ty si musíš vyrobit sám ) Michale Díky Tak hotovo , snad lepší fotky dám do galerie.