Mariane nápodobně velmi rád jsem tě poznal a to jsem nebyl moc ve své kůži,jinak jsem užvaněnější. .Blbý,že jsem neměl foťák,jinak bych jsem už napral fotky. Ta bunda může být i děvčat ,co tam po nás ,i před náma byly . .Jinak samozřejmě díky všem za oučast. .Super,že bylo hodně omladiny.
Naposledy upravil Duch dne 05 úno 2012, 11:50, celkově upraveno 1
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace
Příjemná akce, příjemný den. Jako klub jsme sice absolutně neuspěli a jako jedinec jsem totálně propadl a poprvé odjel bez minimaxu , ale i tak to byla hezká sobota. Takže hlavní klad dne bylo setkání s přáteli, nákup nové pistole od pana Gabberta a velmi dobrý oběd v restauraci u řeky s výhledem na zámek. Myslím, že by to již chtělo zapřemýšlet nad novými prostory pro výstavu. Stávající místnost začíná být malá. Plastiku zdar.
Za KPM Mar. Lázně děkuji za rozumné počasí, které nám umožnilo hladký příjezd i odjezd z akce, mnoho hezkých modelů, dobré nákupy, super oběd v restauraci ANDY, udělená ocenění za naše modely, strážníkům Městské policie Děčín za zajištění našeho vozu proti odcizení a v hlavně organizátorům Minimaxu za pěkně strávenou sobotu.
Za sebe i za klub vojenské historie města Ústí nad Labem, o. s. mohu hrdě prohlásit že organisátoři to zvládli na výbornou a již se nemůžeme dočkat dalšího ročníku !
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton
Moc povedená akce, děkuji za parádní atmosféru, Sírovi za předváděčku a za oceněné modely našeho klubu, fakt jsem to nečekal tolik plaketek, co bylo v autě jsem snad ještě pohromadě neviděl Ještě jednou za sebe i za klub díky