Ahojte. Som tu nový a rád by som sa tiež podelil o modeli. Modelovaniu som sa začal venovať pred rokom a pol. Inšpiráciu čerpám aj od Vás.Tento model je môj piaty. Fotil som to večer pri umelom osvetlení a s bleskom. Rád by som bol na Váš názor.
Naposledy upravil minoki dne 05 úno 2012, 20:12, celkově upraveno 1
Ahoj nevypadá to špatně , ten lesk je asi od blesku , jen tři věci se mi moc nelíbí a to pásy jsou asi z jednoho kusu a gumové jelikož se hlavně u předních kol nepřirozeně kroutí , pak máš v některých místech přehnanej wash ale to někdy ulítne kařdému na to pozor , a poslední je to očouzení kolem výfuků , mělo by být rozptýlené jakoby do proudu až do vějíře jak vychází z roury a okolo by to tolik nemělo být... anebo se pletu ale já to neviděl--- jinak jako celke je to pro mně bez viditelných prasečin s čím já mám dost problém ale od toho dělám techniku na co by bylo bahno no ne ...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Ďakujem za komentáre,naozaj to vyzeralo hrozne a preto som sa rozhodol ich odstrániť a namiesto nich prikladám nové fotky,možno sú lepšie ako tie prvé,tam to kazí ten blesk.Strašne to ožiarilo... tie pásy som dal aké boli balené pri modeli,čiže gumené, was som fakt asi prehnal, ale na modeli to tak nebadať,nieje to také výrazné ako na prvých fotkách...