Zdendo, on ceskoslovensky je uz teraz...zakupeny v cesku a postaveny na slovensku Inak to bude cisty amerikanec...ale ak sa podari velmi rad ho na PZ 2012 postavim vedla toho tvojho...
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Spitfire Mk.Vc (Eduard 1/48), Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Do konca roka je este daleko a moze sa vela zmenit...
Zo stavieb len telegraficky:
Hustler: zlepene motorove gondoly, len do toho kokpitu sa mi vobec nechce...okrem pilotnej kabiny ho chcem mat otvoreny a rozmyslam ktore farby pouzit...
S tou farbou som uz jeden vrtulnik robil, tiez si pamatam ze schla dlho, ale nakoniec predsa...myslel som, ze teraz je problem medzi pikslou a stolickou...skusim ho dat na radiator ci to pomoze...
Má pravdu ten chlapec. U maličké academky je to o to vtipnější, že místo sedaček se klidně může dát olovo, jelikož ty pidiokýnka jsou z dekálu (čirý je jen přední kokpit pilota).
Prave tie dva zadne by som chcel nechat otvorene, celkom sa mi paci vypracovanie interieru u tohto modelu(skoda ze tie cudliky a budiky neviem lepsie vymalovat). Povodne mal mat Hustler otvorenu aj pilotnu kabinu, ale myslim zeby to dost narusalo siluetu lietadla...u tych zadnych pracovisk to az tak neboli