Naposledy upravil Martinicky Vladimir dne 16 led 2013, 22:45, celkově upraveno 1
rsuchan píše:Vlado, opäť sa budem len opakovať - paráda ako vždy. No načo sa ďalej rozpisovať.![]()
![]()
Radek Typlt píše:Tak jsem si Vlado prohlédnul celou paletu makaronů na vedlejším foru a musím smeknout. Vedle sebe to vypadá fakt dost dobře. Jestli mne donutíš koupit model makarona , tak mi ho proplatíš.![]()
2002 je jako vždy parádní.
Mirek glock Říha píše:Super Vlado. Takže vyber poslední "kousek" a já už najdu podklady
David Hényk píše:Vlado zpočátku mi ta kamufláž připadla taková "všední", ale musím opět smeknout jak jsi ji mistrně s lehkostí sobě vlastní zvládl!!
Honza Knetl píše:Pravda, oproti barevnějším italským kamuflážím je tahle poněkud fádní. To ale nic nemění na tom, že je to (jako obvykle) namalované krásně a Reggianka je zajímavá i přes jednobarevnost předlohy.
fredy píše:Vlado pekný kúsok do galérky. Originály sa raz budú predávať za tisíce Eur.![]()
![]()
fredy píše:Vlado pekný kúsok do galérky. Originály sa raz budú predávať za tisíce Eur.![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků