Zdarec, nevypadá to špatně , akorát bych možná udělal silnější wash (pokud tam je vůbec) na zvýraznění celého modelu...dále si mi nelibí ta černá kaňka na kanónu, trochu ho to kazí, ale jinak pěkná 1/72
btw. co máš z toho, taky to mám, že když dodělám model tak je krásnej a jak ho vyfotím, tak mi to vytáhne všechny kazy na modelu...
Není to špatný. Co jsi použil jako anténu? Je divně pokroucená. Dávej chlup ze smetáčku a né drátky ( pokud to teda je drátek) a hlavně!! Říkám to pořád, moderní munice používá bezdýmej prach a ná jak v Napoleonice černý! Takže černý lauf je špatnej! Alespoň tedy takhle moc. Koukni se na fotky a najdi si jak to je špinavé. Decentně. A hlavně se lauf pořád čistí, po každé akci. To musí na tanku vypadat pořád jako nové Druhak, periskop na průzorech má být z vnitřku slonová kost, né suřík. Jinak blahopřeji k dokončení a povedená zimní kamo.
Dík za vcelku kladné reakce.Moc sem to nečekal...K té anténě.Model mám v plastový krabičce.Anténa je větší takže se ohnula.A je dělaná z chlupu ze smetáku.S tím laufem....už to dělám ze zvyku takhle začouzený Dík za radu,budu sito pamatovat.