Petr Tomančák píše:Několik zajímavých z webu picaso
Když se tak dívám na Petrovi fotografie získané z webu "Picaso", tak mne zaujala úplně první fotografie, kde je vyfocený noční Ju 88 G-6. Zjevně je na této fotografii vidět, že levý motor je zřejmě vyměněný, protože je celý jeho kryt zřejmě v RLM 75. Ale co mne více zaujalo je pravý motor. Na krytech motoru je krásně vidět jak se stříkala RLM 76 na původní odstín RLM 75. A když se na tuto fotografii dívám čím dál více, tak mám pocit, že lakýrníci RLM 76 nestříkaly, ale že ji na nanášeli jiným způsobem. Mne to připadne, jako že tu RLM 76 nanášeli nějakým velikým stětcem a nebo dokonce koštětem. Protože stříkání má jinou strukturu vzhledu po nástřiku. Toto je pouze můj subjektivní dojem. Martin.
Motory Jumo 213 byly dodávány, jako komplet včetně kapotáže, již nabarvené v denním kamuflážním schematu takže podkladová barva byla zelená RLM71, ne RLM75 (používaly se jak pro Ju-88G6, tak pro Ju-188). Poté byly přestříkávány RLM 76kou, provedení dodatečného nástřiku se lišilo kus od kusu, dle nastavení pistole...
Martin, tá fotka zaujala aj mňa. Na rozdiel od teba si myslím, že to bolo určite striekané. Choroba modelárov je v tom, že všetko sa snažia robiť dokonalé, aj nástreky. Na tejto fotke ( a ďalších desiatkach ) je vidieť, že to tak vždy nebolo a hlavne ku koncu vojny. Chlapcovi to s pištoľkou zjavne nešlo, na miestach kde podržal pištoľ dlhšie, je vidieť machule a stečeniny od farby, nedodržiaval smer nástreku, ale behal s pištoľou cik-cak a sem tam vybehol z línie nástreku...koho mi to len pripomína