Pár fotek mého výplodu. Stavim lodě, tady jsem si odskočil a začlo mě to bavit .Štětec od začátku do konce, barvy a lak Humbrol, sidolux, nějakej ten wash temperama. Největší problém je ta žlutá váhová tabulka tak nějak jsem doufal, že to nějak zamaskuju. Určitě to může bejt lepší, ale zatim to líp neumim hlavně to zaprášení .
]
Jo a pozorní si všimnou, že jsem udělal větší poloměr otisku od stěrače než je stěrač, ale co už.
Zatim štetcuju, v jednobarevných kamo s tím není problém, ale už mám v oku první model kde budou hádky či skvrny a to nenaštetcuju asi nikdy. Takže pokud nepřijdu na nějakej zlepšovák, budu muset do pistole zainvestovat.No uvidím, teď pracuju na Tatře viewtopic.php?f=58&t=62801 a ta bude celožlutá, takže zatim vystačim s mojí skromnou výbavou.
Ahoj , přečetl jsem tvůj příspěvek a zhlédl i tvůj model a myslím , že na štětec supr práce.K těm skrvnám a hádkům vím , že u většího měřítka to bude dost pakárna , ale já skvrny a hádky dělám pomocí patinátorů od agamy (je fakt , že v měřítku 1:48) ale je to o hodně lepší než štětcem barvou , a hlavně pokud to někde zhoníš tak to vygumuješ a jedeš dál .