Palo nechces mi povedat ako robit modely cez kopirak?Stale musim este 34 Su-25 dokoncit............................. Na a aby rovnako,priblizne vyzerali.
34, to je teda dosť 3-4 by som si ešte vedel predstaviť... Nejak to tým 1/72 svedčí, keď ich je viac pohromade v príbuzných verziách a v iných kabátoch v rovnakom kvalitatívnom prevedení. Ale za všetkým je len moja nerozhodnosť, že ktorý marking vybrať .
Moc pěkný! Hezky nafoukáno, první fotka: názorný příklad kolika způsoby se uplatňovalo předepsané kamuflážní schéma. Tak mě napadá, že se vždy nepoužívaly šablony, ale záleželo, jakej fachman vzal v Supermarine nebo jinde pistoli do ruky. Jsem natěšenej na další postup!!
Tomáš, no dúfam, že tie kamuflážne polia sú aspoň zhruba v poriadku. Pri dvoch spitoch som sa držal schém priamo z manuálov kitov a u jedného, aršíka Tally Ho.
Rozhrania kamuflážnych polí som nemaskoval, pre dva z týchto spitov mám fotky a vidieť, že to už nebolo striekané cez šablónu. Zrejme pri masovej koncovojnovej produkcii sa už s tým nezdržiavali a striekali spomenutým štýlom.
Vďaka páni, tieto swordy sú síce shortruny, ale stavba je pre mňa dobrým relaxom .
Spity mám po nálepkách. Pri ich nanášaní som si pomáhal s roztokmi Microscale Set & Sol. Na záver som nálepky na povrchu zafixoval akrýlovym lakom Tamiya X-22.
Je to moc pěkné, ale čs. Spitfire by měl mít na křídlech nelemované znaky. Lemované znaky nosily pouze stroje patřící pod 2.leteckou divizi. Tento stroj podle označení LS patří k 1. letce 8. leteckého pluku a ten podléhal 3.letecké divizi. U ní a u 1.ld létaly Spitfiry až do konce kariéry s nelemovanými znaky na křídlech. Viz např. článek o Čs. Spitfirech v Modeláři Extra č.4 od J. Máče Z. Ondráčka Musím se podívat do návodu k dekálům Tally Ho jak to tam tehdy Kamil namaloval?