Moc času jsem neměl,tak jen narychlo přefouknuto matem.....už je z tech fotek skoro poznat,co by to mělo být,hlavně se to tak šíleně neleskne A já letím na noční....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Já zkoumal možnosti kamufláže.....nějaké návrhy byly v modeláři. Letošní ročník,číslo z hlavy nevím. Dělal to nějaký turecký modelář. Tak jsem se tím nechal ideově inspirovat a vyšel jsem z nařízení platných v roce 1945. Takkže fabriku mašina opustila v celozeleném jednolitém nátěru a u jednotky si doplnili Dunkelgelb a Rotbraun.... Snad se mě povede dotáhnout kompletní dio...časem..... P.S. zvažoval jsem kamufláž ve stylu maskáčů "Leibertarnmuster" . Ty se začaly zavádět těsně před koncem války a měly být jednotné jak pro wehrmacht,tak i pro -. taková perlička: u nich už bylo řešeno i maskování v infračerveném spektru díky jedné vrstvě potisku. Ale na tank bych to musel dělat ručně štětkou a to se mě momentálně nechtělo. Snad příště a na něčem menším....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Noo...mě se zase docela líbí..on stejný je ještě vzadu mezi výfukama.... Jinak koncem války byl Balkenkreuz na spoustě techniky na čelním pancíři.... Ale stejně bude málo vidět...až to zaprasím...
Naposledy upravil PantherG dne 31 pro 2011, 14:02, celkově upraveno 1
Peknej nástřik Venco .. mě se líbí, jenom nevim nechci být za rýpala, ale ty "tyčky" (nevim jak se to jmenuje, nejsou to nějaký pitotky?) na VOP mají být takhle ohnutý, nebo problém při manipulaci.. z té fotky zezadu to jde krásně vidět. Ale jinak je to zajímací kamo (trošku mi připomíná základ flektarnů . pěkný pěkný
Můžou být i stranově.Je to statické vyvážení té pohyblivé plochy (podobně jako máš vyvážení třeba na pneumatice) takže se stává že to je nejen vpřed ale i do stran (ostatně projdi si fotky Bronc co jsou na webu - a nejen Bronc - kolikrát ty "tyčky" najdeš i zcela svisle nebo ohnuté vzad i když je samozřejmě otázkou nakolik to tak má být a nakolik je to poškození z provozu).