No páni, jednoducho paráda . Môžem sa spýtať, že podľa čoho to robíš? Podarilo sa ti nájsť niekde výkresy UDSky, alebo podľa "oka" z fotiek? Lebo mne sa podarilo zohnať len jeden bokorys a tiež by som sa chcel pustiť do stavby, no zatiaľ nemám dosť použiteľných podkladov. Každopádne s tvojou sa to rovnať nebude dať
Teď nevím,minulý týden se mi dostal do ruk letáček s tím,že se bude vydávat celá serie T-148 v měř 1:43,cena zaváděcího modelu je 99kč,je to S3 a že budou další následovat.Poslal jsem to,uvidím co z toho vyleze,ta cena mě ale zaráží,když vidím ty jiné ceny,tak to je jak z jiné planety.Když se dívám na ten letáček,tak mi to přijde úplně stejny,jak od toho rusáka,nebo odkud je.A má to být v kovu.
Zdeňku není to ta od rusáka, ale je to ze série altaya , podvozek je jednoduchý. Je celkem zázračné , že ještě nyní na aukru se prodávají za cca 1400,- a víc, tohle to shodí dolů, je to přesně to samé . je to série nákladních aut a najdeš je třeba na Small cars je tam iveco , patří do té serie i čumáková Ifa i ifa 50tka a ceny kolen 790,- A už vydali i 706 trambusa, tam zatím ceny kolem 1700,- . Milda Pv
Aha, dik za info. A práve kvôli tejto "jednoduchosti" som si ju vybral na prestavbu ako prvú, pretože na AD-080 nemám trpezlivosť ani nervy . Časom skúsim asi aj AM-365 Ak by ťa to moc neobťažovalo, mohol by som ťa o tie rozmery požiadať? Pretože v mojom okolí som UDS-ku už poriadne dlho nestretol.
Dnes mi dorazil domů leták na tuhle 148, vypadá pěkně, tak jsem váhal, minule byla Škoda 706 RTO a ty detaily vypadali ne zrovna vábně, ale když to tu tak prolejzám, tak se na to asi vykašlu ikdyž je škoda, že je to v pěkným měřítku, žádná HO, tohle je aspoň kus nábytku.
medio len také malé upozornenie - spodná zadná časť ramena je hrubšia / vyššia než jej predná (nevýsuvná) časť. A ty máš celé rameno v jednej rovine, ale nič si z toho nerob, ja som si to tiež všimol až dnes
zdar, zde jsou dalsi foto ze stavby. Chassis bagru jeste neni komplet, chybi tocna bagru, detaily... podvozek drzi pohromade zatim jen silou vule je to prvni skouska. musim zvazit co vlastne muzu dat dokopy ted a co az po nastriku, takze mne uz ted boli kebule .
co se tyce rozmeru, hosi, delam to podle jednoho technickeho bokorysu, nejsou tam zadne rozmery, zmensil jsem to na pomer 1:43 ve fotosopu a merim jednotlive sekce a dily.nemam kompletni rozmery na zaslani nebo tak.... nake rozmery mam z mereni zive UDS neco porovnavam s originalem od Atlasu, hlavne sirku podvozku a pod. ostatni je podle oka mam spoustu fotek, a na kazdem je na bagru neco jinak udelany
takze delam to tak, jak nejlip umim. pro easy davida, nevim co myslis, skus poslat obrazek:-) nektere veci jiste utekly od reality... ale co se dalo, jsem delal podle vykresu, nebo fotek.