Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

BMP 1 1/72 ACE- grc

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: BMP 1 1/72 ACE- grc

Příspěvekod Vojtěch Zourek » 28 pro 2011, 20:50

Málem bych zapoměl pochválit výsledek, když už jsem kecal do stavby. Je to moc pěkný, hlavně mě potěšilo, že i s jen několika úpravama se z toho dá postavit pěkný model. Podložka je po úpravě taky super ;-I
P.S.: V Rozestavěno jsem sice sliboval, že po dokončení PT-76B do něho taky pudu, ale nestalo se tak, bévépéčka byly u nás vyprodaný, takže to bude T-72...
Vojtěch Zourek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mano1873 » 28 pro 2011, 21:36

ďakujem za hodnotenie, ja už teraz robím reparát BTR 80 a potom ma čakajú MT-Lb od Ace,ale už na pohľad sú kvalitnejšie. T 72 dobrá voľba,tiež sa ju hodlám stavať.Takže veľa šťastia.
mano1873

• Odpovědět s citací

Příspěvekod RomanV » 29 pro 2011, 10:13

Moc povedené Mano1873 =D> ,fakt zírám jak jsi to zvládnul. Ta podložka je taky moc pěkná. Pokud si vzpomínáš, tak jsem Ti na začátku stavby psal že ještě začneš mít modely od ACE rád :) Teď jsi dokázal sám sobě i nám ostatním že to jde ;-I
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.!
-"Má smutek. Nepřijímá!"
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mano1873 » 29 pro 2011, 21:10

Ďakujem, som rád ,že sa páči. Pravda je,že to bolo náročné, ale dalo sa. druhá vec je,že som cítil podporu tu na fóre,a že ma to vyburcovalo prekonať sám seba.(I keď to znie pateticky,je to pravda.) No do tretice Ace robí také predlohy ako nik respektívne ako málokto,takže to zostáva moja obľúbená značka i keď trochu nasilu.
mano1873

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dave » 04 led 2012, 23:25

Sorry, že až teď, jsem v poslední době neuvěřitelně zadřený. Výsledek nakonec vypadá dost dobře, uplnějsem čubrněl, co udělalo to poladění podložky. Co se týče tvých stavebních plánů, máš tam ty samé položky, co já, takže určitě budu sledovat a pokud čas dovolí, přidám se. Takže za mně - potlesk a držím palce do dalších staveb.
P.S.: ACE má super předlohy. Škoda, že většinu těch nejlepších už nedělá. Takové BMP-2D, to by byl mazel... :P
Dave

• YIM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mano1873 » 05 led 2012, 21:23

Ahoj Dave teší ma, že si sa ozval, aj som chcel napísať ako stojíš s BTR 80, čo tie kolesa? Ďakujem,za hodnotenie, aj mňa prekvapilo ako málo stačí a ako sa zmení podložka, dal som na radu J.Pavlíka a prešiel som na Tamiye,hlupák mohol som skôr a výsledok, by bol určite lepší. No, poučil som sa a vyskúšal TAmiye na podložke a bolo to super pohodové striekanie, bez stresu. Prvý krát som si to užíval. Budem rád,ak sa pridáš k nejakej mojej stavbe.Už včera som zarezal do MT LB a fúha :shock: som prekvapený ako to pasuje.I keď tmeliť bude treba, no nebude to také hrozné.
mano1873

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 06 led 2012, 07:54

Tak prosimtě to MT LB taky dej do rozestavěno ať můžu opisovat....mám jich doma několik.
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dave » 06 led 2012, 08:18

BTR stojí, jednak jsem zadřený v práci, jednak musím řešit spoustu všelijakých prací do školy. Navíc čekám na BTR-60 kvůli kolům. Dneska asi zajdu kouknout, jestli už náhodou nedorazil.
To Honza: Já už do toho taky šmiknul, dokonce už mám i lepty od OKB Grigorov, takže jsem na hrubo vyřízl okna. Nechtěl jsem to zatím dávat na fórum, protože jsem tušil, že se dlouho k žádné práci nedostanu a navíc tu mám nějaké kostlivce :( . Zatím můj poznatek - typické ACE - v krabičce vypadá děsivě, ale když si pohraješ se začištěním a lícováním, staví se to pěkně. Jen věž mi přijde, že má trochu moc velký průměr... Ale je to takový sympatický drobek :P .
Dave

• YIM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 08 led 2012, 10:21

Poklona uý len za tvoju trpezlivosť so stavebnicou......sám mám teraz niečo od ACE tiež na stole a je mi jasné, že to nie je ľahká práca a každý diel chce dosť sochania, kým je použiteľný, niektorým nepomôže ani to. Výsledok je veľmi podarený, dobrá práca =D>
Matej Kavečko Paluda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod mano1873 » 08 led 2012, 10:59

Jan Pavlik píše:Tak prosimtě to MT LB taky dej do rozestavěno ať můžu opisovat....mám jich doma několik.

Neboj dodám to hneď ako bude čo, no naozaj to nie je až také zlé. Len čo ty chceš odo mňa opisovať.. :grin: ,to by som mohol a opisujem od teba ja , ešte veľa vody pretečie,kým bude so mňa modelár tvojej úrovne. :cry:

Matej Kavečko Paluda píše:Poklona uý len za tvoju trpezlivosť so stavebnicou......sám mám teraz niečo od ACE tiež na stole a je mi jasné, že to nie je ľahká práca a každý diel chce dosť sochania, kým je použiteľný, niektorým nepomôže ani to. Výsledok je veľmi podarený, dobrá práca =D>

Ahoj,a díky, ono to BMP bolo úplne na prd,ak si ho nájdeš v rozostavanom nafotil som aj rámčeky, naozaj to bol grc, ale to MT LB je o veľa lepšie.
mano1873

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Matej Kavečko Paluda » 08 led 2012, 11:06

Kvalita ich stavebníc je veľmi rôznorodá.....ja mám od nich radu T-72 a T-90 a povedal by som, že to je niečo medzi týmto BVP a MT-LB kvalitou
Matej Kavečko Paluda

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky