Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Avia S-199 Hobbycraft 1/48

In-progress builds
Odeslat odpověď
Příspěvků: 476 • Stránka 11 z 32 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32
  • Odpovědět s citací

Re: Avia S-199 Hobbycraft 1/48

Příspěvekod herr66 » 05 led 2012, 18:36

TitaniusOcelkuj píše:Žiješ Hugo??? :cry:
Houmí přiznej se že ho máš ve sklepě :x :evil:

Ale TY NECHCES znat odpoved, opravdu ne! :wink:
herr66

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 05 led 2012, 22:03

:o :o :o Já ho nezabil pane komisaři přísahám :o :o :o
Rozestavěno: Šmolík Šm-1 1:32 od HpH, Letov Š-328.v HpH models 1:32
Hotovo: LVG. C.VI 1:32 Wingnut Wings, Hansa-Brandenburg W.29 W.W, Albatros D.Va 1/32 Wingnut Wings
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 06 led 2012, 11:18

Hugouš mne začíná strašit,ale dokut nepřejde na správnou barvu nebude osvobozen ze stínů a basta! :evil: Jinak já v pohodíčce vytvářím výstřelné kanálky a dotvarovávám otvory pro výfuky. :-D
Přílohy
100_1151.JPG
100_1150.JPG
Hotovo: LVG. C.VI 1:32 Wingnut Wings, Hansa-Brandenburg W.29 W.W, Albatros D.Va 1/32 Wingnut Wings
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ritterkreuztrager » 06 led 2012, 11:21

HomerII píše::o :o :o Já ho nezabil pane komisaři přísahám :o :o :o

koukám dogmatici, že jste ve zdraví přežili novoroční alkoholismus a snad už konečně pokračujete, výjimečně věřím Houmímu, že ho nezabil, on nemá takové primitivní a brutální metody zapotřebí, bohatě stačí, když vás pozve a napojí svým proslulým ománkovým vínem, žeShindy :shock: :shock: , pamě´t ti ještě slouží a růžičky dobře hnojené, stále ještě rostou \:D/ \:D/ :celeb: :agrh:
ritterkreuztrager

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Černý Hugo » 06 led 2012, 19:33

Nazdar všichni,
tedy musím říci, že jsem čekal trochu větší sháňku po Hugouškovi :cry: . Já tady veřejně oznámím, že nebojácně vkráčím do doupěte neznaboha, zaštítěn pouze předpisem o užití černošedé v interiéru, na týden se po mě slehne země a namísto malého pěkného pogromku, při němž by vzal za své vedle heretika i rodící se zmetek, jež svým zelenošedým interiérem popírá jedinou a svatou pravdu ohledně zbarvení interiérů Mezků :twisted: . Kdybych byl kývnul ještě na jednu lahvinku jindřichohradeckého potěšení, tak jsem mohl skončit v tom temném sklepě a jak vidno, marně bych očekával nadějné odlesky loučí, zrdcadlící se na hrotech vidlí temně mručícího zástupu před Houmího rezidencí. Přes 10 tisíc shlédnutí a ani se nesejde 200 členná záchraná expedice :roll: :cry: :evil: ? No, světská sláva - polní tráva :grin: . Během vnitřního exilu, do nějž jsem se uchýlil, abych vás prověřil (a opět, ovšem nikoli naposled, připomínám, že jste selhali [-( ) jsem pokračoval ve stavbě, viz připojená fota. Ty spodní nasavače jsem trochu předimenzoval, abych mohl udělat oplechování. Teď začínám hledat, v jaké kamufláži Mezka dokončím. Samozřejmě to bude čs. armádní, jen nevím zda šedozelená nebo tmavozelená. Hlavně bude asi rozhodovat atraktivnost případných barevných doplňků a možnost fotografického doložení. Ideální by byl pohled na celou mašinu, hlavně ocasní plochy (celodřevěné nebo potažené plátnem - směrovka liší se tvarem). Taky pro kabinu typu bubliny bych musel dodělat kolejničky, jež stroje s rakvičkou neměly. Zatím je horkým kandidátem A-784 z Letecké akademie v Hradci Králové. Tedy když už nemám decál na tu Dianu :cry: :cry: :cry: .
Přílohy
postup po internaci (7).JPG
postup po internaci (6).JPG
postup po internaci (4).JPG
postup po internaci (3).JPG
postup po internaci (2).JPG
postup po internaci (1).JPG
postup po internaci.JPG
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Černý Hugo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 07 led 2012, 00:11

Tak přijdu v pohodě z práce a koukám že se Hugouš probral z letargie a už tady zase rozpíná svá pyšná a bezbožná křídla . #-o Nechceš zase přijít na skleničku :D Budu muset zabrat nějak se mi začínáš vzdalovat :x Ten článek ti naskenuju a když už jsme u té kamufláže ,jen tak hypoteticky jak vlastně výme že ty naše ávie byly zelené máš taky nějaký předpis? Nemohla třeba ta světlejší být světle šedá jako třeba u naši lavočky? :-k
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Černý Hugo » 07 led 2012, 00:46

Nazdar pokušiteli,
doba, jak vymknutá z kloubů pádí šíleným tempem okolo a tak není čas na skleničky (natož ptát se , kdo je kdo :lol: ). Už mám opravené ty výřezy pro podvozkovou nohu a nové (větší ) boule. Zítra budou fotky, teď jdu omdlít do pelechu. Makej Houmí, ať stihneš Nymburk! A co se týče povrchových barev, nedostal jsi mě na scestí v interiéru, nedostaneš mě ani v exteriéru [-X :tongue: . Jen by mě zajímalo, kdo tě platí (za ty rozvracečské návrhy) ? Komu tím prospějete! Druhé straně !!! :lol: Já si to vomatlám štětkou standartníma , konzervativníma odstínama, jelikož jsem ctitel řádu a předpisů, ty anarchisto :lol: :grin: .
Černý Hugo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Černý Hugo » 07 led 2012, 21:08

Ahoj,
plním slib, vkládám foto a kecy si dnes nechávám od cesty, neb jsem svůj talent vyplácal již odpoledne. Můj mladší syn měl za úkol složit básničku do školy a tak jsme společnými silami (Viribus Unitis - krásné osobní heslo našeho předposledního , byť nekorunovaného krále - hádejte kterého :lol: ) vyplodili " Baladu o strašlivém konci lesního běsa ". Takže můj příděl intelektu na tento den byl vyčerpán a jen s vypětím posledních sil se snažím nepsat pravopysné chibi. ;-I . Takže, milý Houmí, až si to přihasíš okolo hodiny duchů z té své kapitalistické otrokárny, bude na tebe čekat můj úder mezi rohy :twisted: ! Čím hodláš kontrovat :tongue: ? O Shindym nemluvě, o mrtvých jen dobře O:) :sleep: :flower: :grin: :lol: !
Přílohy
postup 7.1.2012 (1).JPG
postup 7.1.2012.JPG
Černý Hugo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 08 led 2012, 00:02

Nojo máš to pěkný,ale brzo ti pošlapu na paty než to naštětkuješ :paint: tak tě mám \:D/ vomatlal jsem to základovkou a slepil trup,je to horší než jsem čekal :evil: ale mne to neodradí ! doufám :cry:
Přílohy
100_1154.JPG
100_1152.JPG
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 08 led 2012, 10:11

Cpát Aires do Ventury, to je zajímavá kombinace. :-D
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 08 led 2012, 15:47

Máš pravdu, je znát ,že Aires je dělanej na obtloustlej trup od H.B. ale pomocí přiměřeně brutálního násilí jsem to tam narval zatím jenom na zkoušku, ale ono to to pude :P Krásně štíhlounká avie mi za to stojí =D>
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod komisař » 08 led 2012, 15:51

:-D tak to já zůstanu u "baculky" z Houbycraftu. Ony ty její slovanské kypré tvary mají taky něco do sebe. :-D
Petr Koliba - bývalý člen bývalého klubu KPM Apolo Kopřivnice

"Nemo me impune lacessit."
komisař

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HomerII » 08 led 2012, 20:39

A uděláš dobře, podruhé bych do toho nešel ,ale už to musím dodělat . :cry: Jinak s Hugoušem nevydržíme,začal by sám na sebe skládat oslavné chory , a nutil by nás je nejenom poslouchat ,ale určitě i zpívat :evil: .To nikdy!!!! \:D/
HomerII

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Černý Hugo » 08 led 2012, 21:45

Ahoj Houmí,
jak k***a bude na sebe, snad budeme na něj - ne? :evil: :tongue: [-X A ty, se svým hrozným hlasem nebudeš zpívat, ale sehraješ pantomimickou scénku, kterak heretik skrze ctnostného a spravedlivého Hugouše ku poznání a spáse své zkažené duše přišel . Muhahaááá !!! Jinak už mám udělaný celý výměník a kutím na závěsníku. Zatím mám ten plechový kryt se všemi otvory a teď dělám nádivku. A abych ti dal něco k Jolce, tak vnitřek závěsníku nebude šedozelený, ale v červené suříkové základovce (ale to jsem se odvázal naposledy, ostatní pojede opět dle regulí :lol: ). A budeš mrkat na progres Shindyho, který vstal z mrtvých. Co já vím, tak do téhle chvíle to dokázali ze smrtelníků pouze dva - Shindy a ňákej chlápek jménem Lazar, či jak :lol: :grin: .
Černý Hugo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod shindy1 » 08 led 2012, 23:10

Tak přátelé, nevím jestli ten progres je tak úžasný jak tady za mě avizoval Hugo, ale jak říká klasik astronaut, malý krok pro mě, velký krok pro toto naše zápolení. Jednak jsem naryl základní panely na čumáku od KP a pak to zkoušel nasucho naroubovat na trup. Protože se mi topořád rozjíždělo, tak jsem nevydržel s nervama, kápnul do špice svařovací lepidlo (výborná věc mimochodem) a čumáček vepředu a dole slepil. Kostky byly vrženy :P teď jsem se jen modlil demokraticky ke všem světovým božstvům, aby mi to nějak nešilhalo a dalo se to naroubovat. A tady je výsledek, je to tam jen nasazené, ale po přitlačení prsty si to sedne poměrně přesně, ten vršek bude tedy chtít trochu tmelu :D . Každopádně teď už to vypadá velmi nadějně, konečně se blížím do stavu, kdy můžu konečně připravovat detaily.
RIMG0666.JPG
RIMG0666.JPG
RIMG0666.JPG
Taky jsem si to vyfotil zepředu, a vypadá to, že s těma boulema budu muset něco dělat, jsou moc placatý, asi tak, jak je má Houmí :lol:
RIMG0666.JPG
, ale naštěstí už mám nápad, jak na to (nebudu ty původní odřezávat), však uvidíte.
RIMG0666.JPG
. No tak to je celý můj pokrok. Já vím, není toho moc, ale do téhle chvíle vím, že cesta byla správná.

Hezkou dobrou noc vám přeje Shindy. [-(
Přílohy
RIMG0675.JPG
RIMG0674.JPG
RIMG0673.JPG
RIMG0672.JPG
shindy1

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 476 • Stránka 11 z 32 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32

Zpět na Rozestavěno