díky, jo jo kola přijdou určitě odsněžit, dal jsem tam větší vrstvu aby se to chytlo a rači budu ubírat, nechám to mezi vzorkem a pak místy po tatře zavátej sníh
ok, nějak ho skusim zvýšit, asi na to napatlám nějakou hmotu a na to plácnu shíh ještě (kdyby byl v tlustý vrstve pouze sníh tak by se to delalo asi špatně ) ... skusim s tim neco spahat
tak sem zvedavej co na to řeknete ... zatím je to poměrně řerstvý takže všude čistě bílí, vybral jsem jednu fotku kde je to tak nějak vidět- fotí se to poměrně blbě jak je to celý v bílim, ... skusil jsem udělat i vyšlapaný stopy od řidiče, ještě to asi jednou posněžim aby se místy nezakritá hmota zakrila. (ted jsem si ještě všiml že za kládou to neni vůbec )
tak menší posun, na tatru ještě někde nasněžim a nekde naopak zase uberu. pro představu je tam i ten rozmalovanej panák co bude s..t (fotky jsou hrozný, udělám pak jiný na dennim svetle kyž nebudou padt ty s... )
jj taky se mi začíná tam zdát divnej , jak se mi dostal sníh do ruky tak jsem proste patlal naštestí to pude v poho sloupnout , nechám to jen lehce zaprášený na tom skle