A máme tu další pokračování. Mám hotovej hangárek i s padrláčkama a dvouma raketoplánkama. TeĎ dodělávám osvětlení, musím udělat různý kratky aby se dal hangár samostatně zozsvítit Při sestavovanání hangár docela pasoval, bylo potřeba jen lehce doupravit plastový díly kvůli vpasování, ale to nestálo za řeč. Hořší bylo dělat obtisky. To fakt byla kapitola sama pro sebe. Byly natisknutý na lejzrovce a při dopasovávání měla barva tendenci se drolit a odplavovat. To že vůbec nedržely nebudu ani zmiňovat, proto takyvypadají tak jak vypadají, ale dlabu na to. Teď už není otázka kdy, ale jak celou loď dodělám
no pokračování se zadrhlo na osvětlení, to je pro mě úplně jiná liga. A když to chci mít tak, jak jsem si to namyslel, tak tápu v drátcích, odporech a bůh ví čím ještě...
jelikož je tam zvlášť obvod na fotonový torpéda, zvlášť obvod na poziční světla který má další dva obvody na různý záblesky, jsou tam dva obvody na deflektor pak zvlášť osvětlení hangáru, diskové cekce, hlavního trupu, nasvícení nápisů, zvlášť impusní motory, zvlášť warp atd. atd... tak nevím proto se do toho moc nehrnu, ale nebojte určo se na ni dostanu
Splichtil jsem malinkej setík. Plechy už zkouším a pasují perfektně, až mě to samotnýho překvapilo. Postup přihodím o něco později. Ještě bude resinovej díleček, ale všechno časem přihodím. Zatím jen náhled plešíků...
Přílohy
tady jsou doplňující přepravní boxy, kdyby měl někdo pocit že jich je málo :D
Naposledy upravil mechwarrior dne 23 úno 2014, 20:56, celkově upraveno 1
Já vím že samochvála děsně smrdí, ale nemůžu jinak... fakt jsem šikovnej a plechy mě neuvěřitelně nadchly Hážu první kukačku na díly, jen na sucho složený. V mezičase se sám pustím do stavby a splichtím návod. Setík potom bude pro případné zájemce ihned připravenej k odběru
stík malinko dolaďuju aby všechno sedělo, a připřavuju návod. Ještě se odlívá jeden díl a bude hotovo... Klidně můžeš sledovat postup na FB, link najdeš na mých stránkách www.greenstrawberry.cz/