Nemecká saidka R-12 je novinka od zvezdy najviac ma mrzia špice na kolesách ktoré sú z jednoho kusu vlastne celý model sa skladá len z 8 kusov dielov. Model je striekaný humbrolkou a blato AK-internactive .
Vytknúť pár vecí. Vidím tam pár chlpov, ten motorkár musel byť dobre zarastený... Zvezda je známa svojimi nie až tak kvalitnými modelmi avšak je to vidieť aj na cene že... (keby si do toho dal o desať euro viac mal by si možno aj diery v tých kolesách.) A ešte som nevidel biele blato a sivé pneumatiky
Nie je to take hrozne ako si to urobil , ale tie kolesa su hrozneeeeeee, taketo galusky by v rusku nic nevydrzali....najvacsia tragedia tejto stavebnice su tie kolesa....a to ze nie je z normalneho plastu
Nedá mi to, tak sa zapojím,tie figurky i saidka v 1/72, ktoré Zvezda vyrába, nie sú primárne určené ako model - verná replika, ale ako figúrka do ich ,,stolnej?" hry Veľká vlastenecká vojna. Takže riešiť tu kvalitu nie je na mieste.Druhá vec lepšie figúrky k tejto hre ako majú oni som okrem preisera v tejto mierke nevidel.