Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Pásy na nového Mustanga od Tamiye: http://battlefield.eshop-zdarma.cz/inde ... uct&id=635 Jsou tam obě dvě barevné mutace, špinavá bílá a olivová (tmavá zelená). Když už umíme ty dřevěné obtisky, tak jsem pořešil i podlahu. Tamiya v návodu tvrdohlavě lpí na černé barvě, existuje ale spousta fotek, jak je to hezky překližkové.
Muzeální kusy mají hodně dřevo, válečná výroba nejspíš dřevo + černej protiskluzovej nátěr. Má to svou logiku. Věřil bych spíš Tamii , a článku na IPMS Stokholm kde o černý barvě píšou taky. Erection and Maintenance instructions for the P-51D specify all wood floor areas to be covered in black non-skid surfacer purported to be a mix of silica sand and matt black paint, the kind of finish that was also used for wing walks. Metal floor areas were to be left in bare metal finish.
dobrý den.mám takovo skromnou prosbu.nešlo by zveřejnit podrobnější návod na sestavení USAF pásů 1/48?mám na mysli stejně jako je tomu u nových sad.děkuji. Roman
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
myslel jsem to trochu jinak ale i tak díky.teď už to snad konečně dám dokupy
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
132047 Junkers Ju-88 (Revell 1/32). Ve spolupráci s HpH pochystáváme první sadu na Ju-88 od Revella, zatím nové sedačky s odendávacími a zastamdacími polštáři a samozřejmě textilními pásy. Součástí bude i obtisk na dřevěnou podlahu a na plátěný závěs vedle pilota.