Pokud je to přístupné, případně odlepitelné, tak by mělo pomoct přeleštění, jinak jsem vyzkoušel u pár modelů "sklíčko" ze strany, kde se objevilo zabělení, máznout to místo Silikalem. U vitrýňáků byl výsledek přijatelný, možná by pomohl i opravný čirý lak na kabiny (nemám odzkoušeno). Pokud to jde, tak jsem raději upustil od používání vteřiňáku na čiré díly. Ti, co s tím mají větší zkušenosti, mi radili použít hustší typ lepidla ve velmi malých dávkách a nechat ho před přilepením trochu "zavadnout" aby výpary stačily vyprchat před přilepením na model
Modli se a pracuj, trp kolem sebe voly, nikdy se nerozčiluj, ať přijde kterýkoliv... Bertold Brecht
Jestli se jí chceš zbavit, tak vyleštit. Já používám zubní pastu. Je-li to potřeba, tak přebrousím velmi jemným šmirglem,co nezanechá drápance. Zjemním ho tak, že na něm brousím něco kovového a když vypadá, že už je nanic tak teprv je připravený na kabiny a pod., už nedrápe. Jestli ji chceš vyrobit, tak umístit díl do blízkosti vteřiňáku. Zkoušej.
Pokud se chceš vyvarovat námrazy ze sekundáku tak jsou dvě cesty:
1. sekundové lepidlo na umělé nehty. nedělá námrazu
2. vnitřek kabinky nastříkat Future a mužeš lepit normálním sekundákem.
obě varianty mám vyzkoušené, ale přirozenou leností preferuji variantu 1.