Vladimír Šuma píše:Kolegové...
... k tomu se vyjádřila spousta z vás ve smyslu bacha CENZURA, a tak nějak podobně...
.
Vladimír Šuma píše:... navíc i po upozorněních jiných členů fóra na jeho invektivy a napadání...
Koudy píše:... Takže můj vzkaz adminům a aktivním gumám je stejný: POLIBTE SI..., SOUDRUZI
beaver píše:No uvidíme, kolik nás do rána tady ještě zbude
DOSKOČIL MICHAL píše:.... ještě jsem si nevšiml, že by někdy Šumák mazal busty nebo letadla, ale tady i Glock, Šnek ... .
Peter DeSnek píše:Koudy píše:... Takže můj vzkaz adminům a aktivním gumám je stejný: POLIBTE SI..., SOUDRUZI
Mily Koudy ...
Nejsem tak ohebny, abych to dokazal a tobe to nedovolim.
Pokud chces platit za to, ze muzes pouzivat ModelForum, jako platformu pro vymenu uzitecnych informaci, pak tu rvi, ze branime prava tech inzerentu, ktery za reklamu na tomto foru plati. Doba, kdy bylo na internetu "vsechno zadarmo" je davno davno pryc a vzdy to nekdo zaplatil. Nevim, jestli jsi si nevsiml, ale za vsechno se plati. A nevim, jak by ti bylo, kdyby si na tve naklady nekdo mastil kapsu. Prosim, ber to jako obraz, ale takto funguje realny svet kolem nas. A pokud mas jiny nazor, zkus se na to takto podivat.
Pro tebe nepratele demokracie jsou moderatori a adminove, kteri se snazi o to, aby toto forum fungovalo a fungovalo dle pravidel. Jedny pravidla jsou Kodex a druha pravidla jsou ekonomicka. Ty druha davaji pravo jak moderatorum a adminum, tak uzivatelum zakrocit proti zcela jasne cerne reklame, protoze tim chrani zajmy tech, kteri si za reklamu zcela legalnim zpusobem zaplatili.
Myslis, si, ze jizda na cerno v hromadne doprave je spravna ??? A s ModelForem je to stejne.
ReJi bylo jiz v lonskem roce navrzen zpusob reklamy jak na MF tak na MW. Na mou SZ nikterak nereagoval. Takze nemel zajem, ale dela si zde stale reklamu, ktera nese penize jenom jemu. Je to spravne ??? Proc jini za to same plati nebo se dohodnou na zpusobu spoluprace a nekdo si mysli, ze na vsechny a z vysoka ???
Zkus se nad tim zamyslet.
Marder píše:DOSKOČIL MICHAL píše:.... ještě jsem si nevšiml, že by někdy Šumák mazal busty nebo letadla, ale tady i Glock, Šnek ... .
Občas projíždím i jiná témata, než ta která obhospodařuji a tak jsem zabrousil i sem a tento výrok mě teda dojal. Jseš asi mimo mísu. Ani jeden ze zmiňovaných (Glock ani Šnek) tu nic nemazali, pouze se zapojili (jako nyní já) do diskuse.
sete píše:no a jak dávat tedy do tématu novinek příspěvky o novinkách od různých firem aniž by jim člověk dělal reklamu?![]()
eventuelně mohla by ona M8 sem napsat drobný seznam témat o kterých se smí diskutovat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků