Po delší době menší posun vpřed. V pátek jsem konečně zabalil letošní pracovní proces a čeká mě 14 dnů dovolené .Takže co to půjde se bude modelařit. Malinko jsem pokročil,nalepil jsem skleník. No moc to soudruhům z Gawy nepasovalo. Hlavně boční okna - vlastně dvířka. Tak jsem vyzkoušel novinku firmy UHU vteřiňák který by neměl mlžit. A světe div se je to pravda(Zbyšku díky). Není to sice úplná vteřinovka než se chytne trvá 15-20 sekund. Záleží kolik se ho tam aplikuje. Tak jsem to nabodoval na pár místech nechal zatvrdnout a poté jsem mezery vylil postupně. Nechal jsem přes noc vytvrdnout. Dnes jsem vybrousil a vyleštil. Naprostá spokojenost.Pár obrázků přikládám.
Přílohy
Tohle je ten zázrak, za pouhých 45kč no nekupte to.
Díky chlapi,už se nehádejte to měřítko je to nejsprávnější jaké jen může být. a už nechci slyšet o měřítku ani píp. Pavle ten černej vteřiňák je MXBOND B 684. Dlouho mě odrazovala cena ale je hodně dobrej.
Ahoj Tome, sleduju tu tvou stavbu a jen tiše závidím. Je to paráda a valíš vcelku rychle . Mě se ta tvá stavba velmi líbí a co se týká měřítka tak to je to nejlepší jaké vlastně může být. Jsem zvědav jak tě stavba bude pokračovat a už se těším na další pokračování. Tak držím palec ať se daří.
Vánoce na krku tak popojedem. Moc to neodsejpá, šmrdlám samou šepleť. Hrozná práce ,nevím jak to máte ostatní ale vyrovnávací rotor, úplná tragedie, přesazeny jak kráva.Nějaký obrázky přikládám. A jinak Vám všem přeju Šťastný a veselý vánoce a nějakou tu krabici od ježicha.