Tak to ma potešilo , chlapi fakt dík za podporu a povzbudenie. Máte pravdu v jednoduchosti je krása. A asi by som ďaľšími vecami zakryl niektoré podarené časti tejto busty. Až sa troška uvolním z pracovného koncoročného stresu, tak dokončím túto bustu maľovaním. Verím , že sa podarí aspoň ako gladiátor. A potom už idem do nového nápadu. Ale o tom zatial mlčím. Fakt dík najmä od Riša ma to potešilo. A tak isto vždy čakám na Vaškov názor. Vašek je doslova skalný na tomto figurkárskom poli. A vždy si vážim jeho názor. Čaute. Palo
Sleduji to tu . A jen pro úplné odlehčení ,když už to není Neandrtálec,kterému se to nejvíc podobá. Mohl by to být Papuánec z třetího obrázku od Offa. Mě to však nejvíc připomíná Frantu Nebojsu z filmu Fimfárum.
A čo tak brat tejto šklebiacej sa papuánky Ale to je jedno nech si každý nájde sám čo v to vidí. A tak mi to pripadá ,že to asi má to pravé čaro,keď si tam každý nájed svoje zaradenie. Dík moc Všetkým.
Přílohy
SuperStock_4187-8807.jpg (51.67 KiB) Zobrazeno 2037 krát
V žádném případě už bych do toho nešahal, je to perfektní tak, jak to je. Parádní práce. Nicméně zde musím souhlasit s Lopeem (ač tedy někdy nesdílím jeho názory na předělávky ) ) toto není Křovák, ale dle mého, neandrtálec ( už vzhledem k antropo morfologickým znakům ať chtěným nebo nechtěným.) každopádně, pokud budou kopie, prosím si také jednu. A jsem moc rád, že zde roste další česko - slovenský sculptor. Děkuji Petr.