Dolin,keby skúsiš pretrieť tank naftou,tak by sa ti krásne leskol a nemusel si ho predávať....
Braňo píše:Dolin,keby skúsiš pretrieť tank naftou,tak by sa ti krásne leskol a nemusel si ho predávať....
Ale božínku, děcka, hrajete si sice hezky, ale u ČSLA se takové plečky plné bordelu všude kam se podíváte, natřené kdečím co přišlo pod ruku díl od dílu jiným a bylo něco jako khaki, skutečně nevyskytovaly. Já tam u toho dva roky byl, na rozdíl od drtivé většiny z vás, ta doba byla poněkud jiná a ČSLA leštila, šůrovala... Všecko a furt. To byla cca z 75% náplň veškeré naší činnosti, pak strážní nebo jiná služba a nic víc.
jiří ščučka píše:Ale božínku, děcka, hrajete si sice hezky, ale u ČSLA se takové plečky plné bordelu všude kam se podíváte, natřené kdečím co přišlo pod ruku díl od dílu jiným a bylo něco jako khaki, skutečně nevyskytovaly. Já tam u toho dva roky byl, na rozdíl od drtivé většiny z vás, ta doba byla poněkud jiná a ČSLA leštila, šůrovala... Všecko a furt. To byla cca z 75% náplň veškeré naší činnosti, pak strážní nebo jiná služba a nic víc.
nezajímá,kdybych se měl držet tohohle postupu a patinovat techniku ČSLA přesně toho co píšeš vypadaly by moje modely stejně nahovno jako ty tvoje a to ať je to raději opatinované scifi které vypadá dobře....
stejně tak je mi totálně u koncovky kde si co dělal a o co jsi pečoval,tvoje kecy jsou jenom alibismus jak si obhájit to svoje neumělý šmrdlání a ne přínosné příspěvky ze kterých by se člověk něco dozvěděl.
tento příspěvek si zálohuji a dám ho sem znovu pokud by někoho napadlo to třeba smazat nebo tak.....
jiří ščučka píše:Ale božínku, děcka, hrajete si sice hezky, ale u ČSLA se takové plečky plné bordelu všude kam se podíváte, natřené kdečím co přišlo pod ruku díl od dílu jiným a bylo něco jako khaki, skutečně nevyskytovaly. Já tam u toho dva roky byl, na rozdíl od drtivé většiny z vás, ta doba byla poněkud jiná a ČSLA leštila, šůrovala... Všecko a furt. To byla cca z 75% náplň veškeré naší činnosti, pak strážní nebo jiná služba a nic víc.
nezajímá,kdybych se měl držet tohohle postupu a patinovat techniku ČSLA přesně toho co píšeš vypadaly by moje modely stejně nahovno jako ty tvoje a to ať je to raději opatinované scifi které vypadá dobře....
stejně tak je mi totálně u koncovky kde si co dělal a o co jsi pečoval,tvoje kecy jsou jenom alibismus jak si obhájit to svoje neumělý šmrdlání a ne přínosné příspěvky ze kterých by se člověk něco dozvěděl.
tento příspěvek si zálohuji a dám ho sem znovu pokud by někoho napadlo to třeba smazat nebo tak.....
Hammer píše:Ale božínku, děcka, hrajete si sice hezky, ale u ČSLA se takové plečky plné bordelu všude kam se podíváte, natřené kdečím co přišlo pod ruku díl od dílu jiným a bylo něco jako khaki, skutečně nevyskytovaly. Já tam u toho dva roky byl, na rozdíl od drtivé většiny z vás, ta doba byla poněkud jiná a ČSLA leštila, šůrovala... Všecko a furt. To byla cca z 75% náplň veškeré naší činnosti, pak strážní nebo jiná služba a nic víc.
Doline, tohle má být stroj ČSLA? Co tady chceš starému pardálovi dokazovat tou fotkou starého zgarbu nějakého muzeálního šrotu v soukromých rukách cca dvacet nebo víc roků? Já jezdím po podobných akcích pravidelně, i když tři roky jsem teď jenom bušil na domku a byl jsem leda tak víš kde, ale stav dnešní techniky není to, jak vypadala technika u ČSLA. Na údržbu techniky existoval harmonogram, každý kus ho měl co se kdy bude dělat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků