Já bych pro příště spíš upustil od "akčního fotografování" a nafotil to nějak klasicky, takhle nejde prakticky nic vidět. né že bych byl nějakej fotograf, ale takhle se v tom člověk ztratí a z modelu není vidět nic moc..
taky souhlasím s tim, abys to vyfotil nějak normálně, aby se to dalo nějak hezky prohlídnout. Jinak docela hezký myslim,že já nejsem zrovna člověk, kterej může radit, co se týče modelaření, ale povrch hlavně by měl bejt ještě trochu hrubší, takhle to vypadá hrozně uměle, rusové totiž používali takovej specifickej druh odlejvání(už si nevzpomínám jak se tomu říká ). Jinak stavba vypadá čistě, a pásy vypadají jako z hračky, takže na těch bys podle mě měl zapracovat.
Děkuji všem za reakce:) bohužel s těma pásama ani já nejsem spokojen, ale po novém roce jse bude pracovat na článkových Momentálně se pracuje na IS-2 tak to zpracování bude obnova laku a pásů 34ky. PS.: fotky budou příště méně akční
Fotečky pěkné, fakt jsi to udělal dobře, ty máš smysl pro akci a vidění! Ty tady brzo těžce ale těžce zaboduješ. Model s těma pásama strašný. Jsou volné a když už je z fabriky, proč má hnědé pásy? Korba není od bláta ani prachu, měl jsi pásy udělat v barvě kovu. Tak máš nějakou zkušenost, že jo.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Vím o pásech a pracuje se na rekonstrukci. Co se týče focení, tak myslím že je pořád lepší nafotit to v terénu, než doma na klávesnici u pc kde se model buduje. Je to věc názoru.
No a teď to teda vyfoť se zaostřením na tank, dej raději makro, aby jsme se mohli bavit o něčem jiném než o úplném kulovém...
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě