Strašně tmavý fotky, pomalu se nepozná jsetli to je Jawa nebo něco jiného. Fakt bych chtěl vidět ten kit na světlém podkladu, takhle je model hodně zabitej.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Taky stavím motorky a musím říct, že tvoje kousky se mi moc líbí (hlavně ta modrá R1 , kterou si tu prezentoval nedavno), je až neuvěřitelne jak krásne modely se dají dělat štětkou btw. Chtěl jsem se zeptat jakou stříbrnou barvu si použil na ty výfuky, já používam tamiye (akryl), ale nikdy se mi nepovedlo udělat tak lesklou stříbrnou jako na těch tvých mašinách.
Nejlepší místo co mám doma na focení je rohovka vana ,nad ní jsou bodovky,takže světlo se pravidelně nepravidelně odráží Oskoušej to Samozřejmě když se nekoupeš
Pokud mohu poradit, spoustu věcí také natírám, ale metalízu asi nikdy nenatřeš tak, aby nebyly vidět tahy štětcem. Pokud nemáš pistoli, já ji používám jen na fleky a pruhy na bojovce, zkus použít za 100,- sprej na auta. Prvně ale vyzkoušej, jestli neleptá plast na konkrétním modelu a příp. pod něj použij základ třeba od PRIMA, s touto značkou mám na modelech velice dobré zkušenosti.
omlouvam se ze otravuji zase po dlouhy dobe ale ponekud nestiham.
vsem dekuji jak za kladny ohlasy (tomfis: vyfuky a dalsi tak krasny stribro neni nic jinyho nez to co jsem vybalil z krabice jsou to modely od tamayi a konkretne tahle honda mela zatim nejdokonalejsi vyfuk ala chrom )
2 Matra: o tom jsem uz taky uvazoval a presne to ze bych tim mohl plast znicit me zase odradilo a protoze na postaveni modelu nemam moc casu a kdyz to necham rozestaveny tak se k tomu velmi tezko vracim tak jsem s tim ani moc dlouho nelaboroval moje chyba a priste se pokusim uz o kvalitnejsi kousek
no a konecne nejaky fotky na svetlejsi miste i kdyz myslim ze uz to nikoho nenadchne