Ak chceš niečo vložiť do huby,musíš sa obrátiť na niekoho iného.Black Goat píše:Froldovi som adresoval druhú časť príspevku, čo je pri normálnom tempe čítania jasne viditeľné a určite sami zistíte, keď si to lepšie prečítate, že som mu normálne, s dobrým úmyslom, poradil. Nabudúce si to lepšie prečítajte a nevkladajte mi do huby názory typu: "zle zlepený model na fórum nepatrí". Jasné?![]()
A pre Froldu: sám si musíš byť vedomý, že tento model sa nedá označiť slovom "uspokojujúci". Jednak ide o tú zlú kvalitu stavby, o faldy farieb nanesených štetcom a o tie otrasné nápisy, ktoré navyše KV-2 nikdy nenosili! Som si myslel, že za tie roky, čo sa to všade omieľa, to už budú ľudia vedieť.
Treba pozorovať prácu iných a tam sa inšpirovať a pokúšať sa dosiahnuť podobných výsledkov. Ale v prvom rade: snažiť sa prekonávať samého seba, nie druhých. Lebo potom by to bolo asi fakt za trest...[/quote]Povedz mi,kde je tu konštruktívna kritika.!?
A z tohto ty máš pocit,že kalixtus je kritik?Kalixtus III. píše:Promiň, ale nerozumím proč píšeš že ten model je vyloženě špatnej? Froldu sleduju a líbí se mi že tady na MF je někdo kdo staví pro radost jako on. No a co že to není stoprocentně začištěný nebo že ten model je barvenej štětcem nebo že to neodpovídá nějaké předloze. Mrkni třeba někdy na fotky z Kubinky na německý tanky, všechny nátěry jsou úplně mimo ale rusové si s tím hlavu vůbec nelámou. Proč dělat z modelářství nějakou mučírnu a ještě utrácet spoustu peněz za zbytečně předražené pomůcky, nářadí a techniky ?
Froldo fandím ti !!!
Tot je už o niečom inom.slamakos píše:
Odeslat od slamakos v Čtv Lis 24, 2011 10:02 pm
Jednoznačně to nevzdávej i když asi sám víš,že na modelu máš spoustu chyb. Hodně dle mého názoru udělal uspěchaný finishvzhledem k tomu,že jsem sledoval v rozestavěno tak jsem o tom přesvědčen a často v rozestavěno posloucháš čistota stavby a to je základ přes který vlak nejede.Psal jsi o náhradě madel, pokud už jsi nahradil madla drátky tak se vyplatí odvrtatat dírký do kterých madla s minimem lepidla zasuneš.
Každopádně dobře ,že jsi to dorazila hned začni něco dalšího a nespěcheja studuj návody
.