fotomontáž veľmi slabá, ale nápad dobrý....tiež ma to napadlo pri Jagdpanzer IV, dať ju medzi ruiny....ale keď už boli fotky hotové, nechcelo sa mi čakať kým ich kamarát upraví
Zas to nemôžete brať až tak vážne Luciano toto pozadie použil už pri viacerých modeloch, pravdepodobne ide o jeho autorskú foto, aby nedošlo k nejakým doťahovačkám... ja sa do toho až tak nerozumiem, no model s takto dorobeným pozadím sa mi vždy páči
ja som tiez neisty. ked je model perfektny, tak na bielom pozadi je NAJ. a ked uz s real pozadim lesa, tak sikovne naistalovane s nejakou podlozkou a nejakym tym realnym lesom v pozadi. toto je mimoriadne umele, sorry..
pamätám si, že na niektorej tuším z ruských stránok týkajucich sa diorám dávali modelom nielen takéto pozadia ale pridávali aj zacyklený zvuk(zvuk gulometu, motoru atď). bolo to vcelku zaujímavé. V podstate ako pútač na model je to fajn
Mne sa neomlúvaj, ako som už uviedol, nie je to moja práca! Len tu niekto spomenul, ako by to vyzeralo na reálnom pozadí a pretože som vedel, že Lu Rodriguez z toho urobí fotomontáž, lebo to robí na každom modeli, ktorý prezentuje na svojej stránke, tak som to sem dal. A pokiaľ on má databázu pozadí a modely mu prídu nasvietené zvyčajne spredu, tak z toho tiež sám moc nevykúzli....