korki píše:Vďaka páni
k patine: viem, sľúbil som decentnejšiu patinu, ale po čipingu som zmenil názor, pretože sa mi s ním darilo a bol som s ním spokojný, urobil som ho viac a tak som tomu musel prispôsobiť aj ďalšie kroky...
momentálne nieje čas a tým pádom ani chuť na modely a tak som upustil od podložky so scénou, ktorá by napomohlo pochopeniu patiny, tak len slovne...nechcel som klasické svetlé blato a na to tmavé ako to robia všetci a tak som model patinoval podľa mestského prostredia, čiže si predstavte, že stroj bojoval trebárs aj v Berlínena konci vojny, okolo vybuchovali granáty, ktoré vystreľovali do ovzdušia omietku, tehly, všade bolo kopec prachu, kaluže plné riedkeho blata atď.,ale zároveň som sa snažil to neprehnať aby všetky tie kroky patiny (a že ich bolo
) a rovnako aj kamufláž boli dostatočne vidieť, ono v skutočnosti by bol podstatne viac zaprášený
![]()
ja som s modelom spokojný, aj keď sú tam nejaké detaily, ktoré by mohli byť lepšie...
ešte raz vďaka za povzbudzujúce komentáre, som rád, že sa páči
ono zase proč né - je fakt , že zaprášení je víc než silný ale na druhou stranu v boji , kde na nějakou ůdržbu nebykl čas vozidlo bylo pořád v pohybu - sem tam se na něj sesypal kus zdi , pak zapršelo a zase to bahno - podle mě je to přesně takový jak by to vypadlo v reálným boji uprostřed města ... Máš tu zdařený model a za mě máš teda potlesk !