Zdravím ,tak jsem konečně doplácal tento model Je to letitá ACÁDA ,k tomu není co dodat, navíc má forma svá nej.léta už za sebou .Doplňky jsem použil dodané do této Limitky + jsem použil nějaké staré plechy na pumovnici z dřevních do Edurda, a to byl zážitek moc nepasovala do sebe , no plus tamoje jedna volšová ruka a druhá k ničemu ,chtěl jsem napsat něco jiného , ale nebudu sprostý .A pak jsem si užil ,když jsem jednou rukou maskoval ,ty malý okýnečka na spodní výsuvný věži.Obtisky -jsou super .Barvy TAMKA ,AGAMA a na okna LAKFIX od AGAMY Chci si postavit jěště dva kosky ,ale touž bude radši HASEGAWA .Jeden pobřežní od naší 311 asi KOSŤU či URŠULKU a jeden klasickej bombardovací asi od Poláků
Přílohy
Naposledy upravil Marel V dne 20 lis 2011, 18:48, celkově upraveno 1
Ahoj Venco. No doplácal jsi ho moc hezky. Jen mi jako bláťákovi schází čmoudíky od výfuků . Ale jinak opravdu paráda. Je to něco jiného, než výcebarevky. Někdy se stavím, abych to omrknul naživo. Pavel
Pěknej bombarďák jen je škoda že bydlím v malým bytě už bych ho měl doma takhle se alespoň kochám pohledem
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .