Čekám na zlatou barvu na středy kol a stále se nemůžu odhodlat k barvení těch černých lemů oken.nevím co je pro mě jednodušší,zda maskovat a stříkat,nebo to namalovat od ruky,na fotkách jsem našel nějaké věci,které musím ještě poopravit,např.přední světla a čeká mě taky leštění.Ještě jsem procházel různé stavby tohodle auta a řeším,zda zvýraznit spáry nebo ne,ze všech stavěných to měly jen dvě a moc se mi to nelíbilo,nechci to znehodnotit uplně...na Michala nedosáhnu,ten má jistou ruku a o hodně více zkušeností...
[quote="dekon"....na Michala nedosáhnu,ten má jistou ruku a o hodně více zkušeností... [/quote] jestli jsi myslel mě, tak to je nesmysl ... za sebe to doporučuju vymaskovat zevnitř a stříknout. Otázka pár minut. dělal jsem to Aizu páskou myslím 0,5 a zbytek maskol .... auto vypadá pěkně, ale bez lemů oken to evidentně nepůjde .
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Tak jsem porsche dokončil,jestli uspěšně,to mi řekne majitel, až mu to předám... nemám žádnou zkušenost s lepením oken a hlavně krytů světel...ty světla jsou děs,už jen nějak kulturně vybrousit ten tvar,na to nemám ruce... a na fotkách samozřejmě prosvítá oranžová,ve skutečnosti to není vidět...asi než něco složím,tak to budu nejdřív fotit aby jsem viděl ty šílené chyby... na spáry nějak nemám odvahu...možná to ještě zkusím,ale už bez fotek. Do galerky taky nebudu fotky dávat,jeden jagermeister už tam je,ten lepší...
Nevypadá to vůbec špatně. Bellofova figurka to dobře oživí. Jen to chce fotky za dne ještě, tady se mi zdá, že na místech jako zadní vstupy vzduchu k brzdám a výdechy před zadníma kolama jsou místa, kde se nedostříkla oranžová barva a nebo tam zůstal kus leštidla Popral ses s tím dobře a vypadá slušně
Mě tam taky špatně lítala barva, naštěstí pro Rothmans ta kastle byla bílá, takže není vidět na bílém surfaceru kde je byrva a kde ne Budeš barvit do stříbrné ještě panty dveří na střeše? Já na svojí Rothmans taky nedával a všil si toho až o rok později.