Když se náprava zvedá. dost výrazně se deforumují měchy. To není dosažitelný žádným způsobem, aniž by to nevypadalo blbě, takže zapomeň na kraviny a náúpravu udělej prostě jen zvednutou. Držím ti palce, taky už mi jeden model spadnul na zem. Přesto jsem ho dokončil.
Tak po delší době nějaké fotky ... nevydržel sem to hodil sem do červené pár dílů , ve stejném odstínu bude kabina kombinovaná ještě s bílou .....fotky nic moc , je to foceny na blbym světle .. jenom pro představu ..zítra nafotím na denním světle ..
čéče jako měch v varhanům dobrý ale měch vlastě funguje tak,že ten kovovej spodek vlastně zalejzá dovnitř měchu bez jakýkoliv jeho takhle viditelný deformace uvidíme co na to odborníci až přijdou
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
Tak po delší době malej posun ... lámal sem si hlavu s tím , jak na zvednutou nápravu ... zkoušel sem nechat měchy v původním stavu a vypodložit nápravu těsně pod rám , ale podle mě to nevypadalo moc dobře .... tak sem se rozhodl , že měchy zkrátím a nad svíčkou sem ohnul ramena .. výsledek na fotce ... podle mě to vypadá líp a už to neřeším hodím to do barvy a přilepim a hotovo
Já jenom takovou malou technickou, u nás v práci to máme.Pokud má zvedlou zvedačku, tak se mu na měchách přifukuje i hnací náprava na větší výšku. Ona by pak ta zvedačka byla jenom kousek nad silnicí, kdyby to bylo furt na stejný výšce. Já si myslim, že ty to ted budeš mít jenom kousíček zvedlý nad "silnicí", ne?
Tak jsem ten zázrak zkusil poskládat nasucho , aby bylo vidět , v jaké výšce bude zvedačka ... bohužel rám je po opětovném lepení trochu zdeformovaný a zdá se mi , že jedna strana je výš a jedna níž .. vypadá to , že z toho vyleze pěknej hybrid ale co už dodělám to , když už mě to stálo tolik času ... tak zkuste mrknout...