Moja prvá dokončená 35-ka, tak poprosím o zhovievavosť . Určite to nie je z mojej strany prechod zo 72 na 35, ale len veľmi príjemné spestrenie. Čistá krabica, len pár drôtikov do motora a vymenil som palmy (za dekály z hakla od Tamyie) ,lebo tie zo stavebnice sa nedali použiť. Musím ešte zlepiť spoje na klietkach na veži,ale došiel mi sekunďák a nový bude až v pondelok, takže to spravím až dodatočne
Ahoj Michal už som sa zlakol, že si presedlal, ale máš šťastie že to bolo iba na spestrenie Inak je velmi pekne spravená A trochu mimo kde je Lt.38-mička?? Stále na cetse?
No já si myslim, že dost dobrý tahle stavebnice se vydařila (až na pár nedostatků v lepení korby a některých plechů), ale vidět, že jsi to zvládnul velice dobře, na ten můj kousek už napadlo trošku prachu, tak ho půjdu zkontrolovat ..
Ďakujem páni Agnar - tvoju stavbu si pamätám, bol to pekný kúsok, určite som ti to napísal i do vlákna. Čo sa týka presedlania na 35-ku to určite nehodlám,ale na druhej strane určite som nepovedal v 35-ke posledné slovo a ešte pár kúskov v tejto mierke sa tu odo mňa objaví (pár krabíc ešte čaká v skrini, kým na ne príde rada) Adi - balík zatiaľ nedorazil, zajtra tam napíšem ďalší mail mEcaDO - farba je akrylka tamyia XF-59 desert yellow (odtieň sa mi zdal obdobný ako napríklad agama - afrikakorps piesková žltá) tak snáď v pohode
Naposledy upravil Fachman dne 18 lis 2011, 22:57, celkově upraveno 1
2Fachman: Jj, taky jsem tu Tamku pouzil na predchozi model... Domichanim z toho vysel celkem slusny odstin... Ale... Presel jsem na Gunze a obdobna barva vypada uplne jinak... Dva modely vedle sebe a je to jako nebe a dudy... Ted chci zkusit od Valejja radu Panzer Aces, tak uvidime jaky to bude... Jinak dobra pomucka je tady http://www.mindphaser.cz/html/plastik/j ... hniky.html
No vidím že sa nám tu korytnačky nejako rozmnožili Model velmi podarený ,odtien farby aj patina sa ti podarili na 1* len tá podložka ti dosť kazí....neopracovaný kus dosky
Ďakujem páni za reakcie s podložkou máš bohužiaľ pravdu, bola to totiž moja posledná podložka,stále som ju odkladal až mi nakoniec ostala len ona (musím zase skočiť za stolárom,aby mi narobil ďalšie)