Ahoj, nějakou dobu jsem byl mimo. Pracoval jsem na Panzerovi II, kterýho jsem rozložil a seškraboval barvu. Bohužel nová barva ještě není koupena a nějakou dobu ani nebude, proto abych měl co dělat a nevyšel ze ,,cviku" jsem si pořídil tohoto krasavce. Trumpetter je dle mého názoru o jednu dvě třídy výš než taková Academka nebo Tamka. Zprvu jsem se zhrozil, když jsem viděl gumové pásy, protože těch už mám plný zuby. Když jsem pak našel i pásy článkové trochu se mi ulevilo. V krabičce byly oboje Kvčko bude v standardní ruské zelené (tuším, že je polní) jednobarevka. Mám připravený i wash. Jiné techniky na něm dělat nehodlám. Natřu to asi štětečkem, protože pistole je momentálně Out of Order a štětečků mám spoustu nových. Prozatím neplánuju nějakou super patinu, ale nějaké to zaprášení a možná i zabahnění by si tenhle krasavec zasloužil. Pěkný večer, Frolda
Stačily dvě tři odpoledne a mám hotový základ, kromě věže, která mě čeká dneska. Stavba je víc než pohodová, Nějaké drobné chybky se dají přehlédnout, všechno spraví nůž, pilník a trocha toho tmelu.
Stavba po menší odmlce zase pokročila. Základní barva je hotová a pásy také. Ještě musím trochu zapracovat na podvozku, hlavně tam kde jsou světlé stopy. Vše je děláno štětečkem, protože ta moje plynovka je na nic. Takže než budu mít nějakou vzduchovou pistoli (což ještě nějakou chvíli potrvá) tak budu vše dělat štětečkem. Dodělal jsem i madla z drátů, čehož si profesionálové určitě všimnete . Rozhodně není vše hotové. Ať se líbí a pro naše slovenské kolegy Nechť sa páčí
Ahoj, při kvalitě fotek akorát nemohu rozeznat, zdali to tmavé na pojezdových kolech je barva "pneumatik" a nebo ošoupání na kov. - pokud je to barva pneu, tak je to špatně, KV měly celoocelová kola - pokud je to oleštění na kov, tak to je nejlepší dělat měkkým grafitem či grafitovým práškem přímo na původní zelenou.
To ostatní přijde samo při dalších stavbách. Určitě doporučuji si pořídit pistoli.
Michal
Modeláři hlašte případy lichvy a předražování! KPM Královského města Slaný Dělám: LWS, VK 3001 H Galerie: viewtopic.php?f=7&t=27547 nově Kugelblitz