Zdravím Vás, kolegové modeláři, tak jsem si po delší době udělal radost a od jednoho z kolegů zde koupil stavebnici Kenworthu - přesněji http://www.car-model-kit.cz/21-kamiony- ... 00-revell/ Kenworth W900 od Revellu. V současné době jsem model vybalil a začal pomalinku se stavbou. Dneska jsem nachystal pár dílů, slepil spacák a tmelil ho a začal s motorem, ale buď hledám špatným způsobem nebo na blbých stránkách, ale nemůžu najít nic bližšího k útrobám tohohle trucku. Proto bych vás rád poprosil, pokud někdo máte fotky nebo odkazy na stránky kde by se daly najít bližší info a fotky motoru, vzduchotechniky a různých rozvodů, prosím pošlete mi je. Moc díky. Jinak bych se taky rád zeptal, jestli nevíte zda se v Brně dají sehnal alclady? Hodil by se mi chrom....jinak jsem využil návodu na odbarvení tady z fora a po dnešním máčení mám sundanej stavebnicovej chrom z dílů a teď je budu tmelit, lepit a surfovat pod alclady...takže informace by se mi hodily. Díky moc za jakoukoliv pomoc. Jinak je to můj první model trucku, tak si chci dát záležet, protože podle info na jistých stránkách je to jedna z lepších stavebnic, co jsou k dostání...fotky ze stavby dodám jakmile vyléčím foťák, nějak umřel. Jinak kdyby měl někdo tip na nějakou pěknou úpravu vizáže tohohle trucku, jeho radu uvítám, protože ta ze stavebnice - červaná s dekály - mi zrovna k srdci nepřirostla....díky.