No to je samozřejmě blbě Koukal jsem na stejnou fotku, kterou jsi sem přiložil, ale nechápu proč jsem si myslel, že je půlka červená. Předělám to, i když to nevypadá zase špatně
Po delší době zase menší update. Na motorce je skoro všechno teda kromě kapot. Na ty jsem chtěl použít TS-44, ale po nástřiku na kus plastu se ukázalo, že to není ideální odstín. Nejspíš šáhnu po TS-50 i když je to metalíza. Pokračování na kapotách snad v brzké době.
Nakonec jsem koupil koncovku od Top Studia a přijde tam ta správná - zkrácená a navíc kovová. Byl trošku oříšek sundat svody z motoru, abych mohl uříznout koncovku, protože jsem si je pojistil lepidlem. Kapoty jsem měl v surfu a použil bílou racing s doměním, že to bude OK. Mýlil jsem se. Takže kapoty šly do brzdovky a znova surf, bílá TS-26, vymaskování a TS-50.
Na tohle se hrozně těším, až to odekáluješ. To pak bude paráda!!! Je vidět, že se nezdary nedrží jenom mě, tak mám trošku škodolibou radost, ale... někdy se vyplatí něco udělat znovu.
Joo, na tuhle jsem zvědavej, líbí se mi moc - snad si jí taky někdy udělam
Barva se mi líbí, určitě jí ale čeká ještě nějaká ta vrstvička - sakra to bude mazec, až je navezeme na nějakou akci najednou (škoda, že letos neni Brno), poněvač snad budou další 08čky i od někoho jinýho
Odekálovat tenhle stroj chce opravdu trpělivost a dost času. Na bočních kapotách nad nápisem Antoniolupi je v dekálech krátký pruh, takže nestačí na celou šířku kapoty. Barva nápisu Polini je mnohem tmavší a tak mi to splívá s použitou modrou na motorce. Bílé pruhy na přední masce jsem usadil moc blízko plexi a už se mi tam nevešel nápis Yamaha. Používám změkčovací vodičku Mark Softer a moc si s dekálama nerozuměly. Nikdy dřív jsem s tím neměl problém. Takže jsem musel na většinu dekálů použít 2x nebo 3x, aby to začlo alespoň trochu působit. Když dám ale kapoty na motorku tak na chyby nekoukám a líbí se mi to! Doufám, že i Vám... Fotky jen rychlovka. Budu ještě retušovat, aplikovat lepty a hlavně lakovat kapoty a dodělat prostě ten zbytek.