Hele, Fennka. Jak de do sebe? Vypadá to, že dobře. A už víš barvy?
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
barvy ještě ne..dobře do sebe de..jen ta folie se blbě dáva..a bacha na votisky..blbě se z ni umejvaj.. akorát sem ztratil jeden dil č.51 tak ho budu muset dorobit..
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
S folií na hummrech sem problémy neměl. Teda s lepením a otiskama Tady u toho mi připadá stejná. Co sem dělal pokusy s folií do tiskárny, tak ta zlobila, páč tam je vrstva něčeho, na co se tiskne a má na tom držet barva.
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________