No tak to su celý já...někdo vymyslí ptákovinu a já se dycky nechám ukecat..... Dokud to byly tři hlavy,to eště šlo,to je tak můj roční průměr dokončených slátanin...ale devět už je na mě stejně moc.....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
kecy..devět modelu za rok vyklopíš..zvlášť když do tebe budu rejpat..Hlavně ale nevyhlašuj kozino že mi za každej nedodělanej koupíš model..to by si asi skončil zu grunt...
Pantíku, ty toho naděláš kuli kecům o křivejch linkách. Včera sem projížděl linky na B-25B a taky sem jich pár poku...., tak sem to přetmelil a čeká mě oprava no Vesele pokračuj, těch 9 kousků dáš, když to dám i já (možná).
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Ale stejně má s těma linkama pravdu...a to ještě neviděl MiG-21MF
No ale tak jsem načal další nešťastnou krabici s kousky plastu...
Prvotní idea je "Tank ZB vz.46" (ZB = Zbrojovka Brno) ........ale možná bude od některé Panzerdivision z bojů ve Východním Prusku v roce 1946...nebo něco úplně jiného,....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
U týdle popelnice to bude 1000% What If bez debat, ikdybys to namaloval podle výrobce nebo historickejch předpisů
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Jo, modely "Panzerwaffe 1946" stejně jako "Luftwaffe 1946" imho stály u kolébky what-if . Takže jsem vlastně whatifář už x let,co jsem splácal Hortena v domnění, že mi při poznávaní letectev WW2 něco uniklo
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...