Co fotbalistiAť se koukám, jak se koukám, šílený pirát Max je mezi modeláři stejně neoblíben, jako to bylo za časů jeho soubojů s Doctorem. Jezdec to byl ale špičkový, tak nakousnu jeden z jeho modelů. Už na E-Day jsem přiznal, že si chci teď odpočinout nad nějakou rychlejší stavbou, oprášil jsem tedy odložené kapoty a kyvku Hondy. Minulý týden jsem dolepil obtisky, kapoty jsem zalakoval, mám už nachystané i nějaké další díly... Snad mi o víkendu zbyde trochu času, tak bych rád model zkompletoval. Znáte mne, víte, že moje vlákna nebývají dlouhá, ani toto asi nepřeleze do další strany.... No a jelikož jsem ty fotky slíbil jednomu kámošovi už včera, tak je dneska dávám
Jo, na tuhle jsem zvědavej a možná to ode mě bude znít divně, ale taky jsem nad ní přemejšlel a v budoucnu, kdo ví?
I když to je Biaggi, tak jsem na něj změnil názor a po přečtení několika rozhovorů s nim musim říct, že to je jenom člověk a určitý věcy chápu. Bitvy s Rossim jsou okořeněnim konce 500 a začátku motogp. Jak je řečeno ve filmu faster - jeden dělal druhého většim, stejně jako v době Schwantz - Rainey a nebejt jednoho nebo druhého, tak nemáme na co vzpomínat. Pro mě je Biaggi symbolem yamahy 500 a první M1 - pro mě doba kdy jsem na motogp vyrůstal. A proto do sbírky uvítam v budoucnu pár motorek s 3 na kapotě, ale nejdřív dodělat ty s 46 .
Je to nádherný stroj. Určite Max bol veľký pretekár a súboje s valem budú nezabudnuteľné ako je písané vyššie, ale s Camel Hondou toho dosiahol viac ako v továrni v roku 2005. Stavbička vyzerá pekne a ten karbón je tiež zaujímavý.
Tak jsem o víkendu postavil základ motorky. Už zbývý dodat jen opravdu velmi málo dílů ze stavebnice, k tomu ještě pár detailů, ale je o vitrínka, takže žádné křeče. Tento týden bych rád měl hotovo, včera jsem už vyhodil krabici...
P.s.: je to teprve moje druhá Honda v životě a musím říct, že jsem tomuto typu nakonec docela přišel na chuť. Dokonce tak, že jsem si řekl, že zkusím postavit ještě jednu, tentokrát částečně poloodhalenou.... Takže až zaslepím kyvku, půjdu pomalu na věc... mezitím ale bude asi další Yamaha, na které už dělám...
Wíťo, je to Scale Mot. ,ale tentokrát "čtverečkovaný. Klasický pruhovaný Scale nebyl( asi stále není ) v v 1/12 na skladech, proto jsem se pustil do Hondy, která je kevlarová.
Tohle se mi moc líbí. Vypadá čistě a model jako takovej má docela neokoukaný zbarvení - aspon jsem jich ještě moc neviděl.
ALe našel jsem ti při letmym pohledu pár detailů. Na nádrži ti Hondí křídla nepřiléhaji až k výřezu pro víčko nádrže. Odstín stříbné neni na kyvce a rámu stejnej - možná to dělá jen foto, ale kyvka je víc do šeda. Tušim, že rám zůstal v krabičkové barvě a kyvka odbarvena, vyplněna a alclad. Ráfky by myslim měly být světlejší (tohle asi odpovídá barvám 2003, kde byly tmavší ráfky), aspon si to myslim - když jsem řešil svýho Haydena06, že to bylo stejně. A hlavně teda spojka, tohle je 06ková a na tomhle by měla být stejná jako na 03. Každopádně musim vyzdvihnout ten kus vejfuku co bude vidět - moc se mi líbí!
Oprava - ráfky jsou možné obě varianty podle foto jeli jak s těma podle Dale, tak i světlejší, skoro jako nádrž
Už vyměňuju spojku, při té příležitosti jsem zjistil, že se starou spojkou jezdili klienti i v roce 06. Křídla nahoře...Hmmm, je to škoda, na obtiskovém schematu nákres chyběl(!), fotku jsem získal až později, i když to nebyl zase takový problém, stačilo zagooglit. Vzhledem k celkem povedenému laku to už asi nechám i s chybou, ve vitríně to vadit nebude, ale díly za připomínku.
Jinak barvy jsou shodné jako u 06ky, je to stejná sada Zera. On je u téhle mašiny trochu problém, že se barvy trochu měnily, stejně jako třeba polepy reklam. Soudruzi z Crazy to občas trochu podcení. , musel jsem na motorce (polepech) udělat pár drobných úprav, které jsou spíše kompromisem a reálnější variantou proti verzi od Crazy, než dokonale přesnou verzí.