Ducati mi trochu svejma výsledkama znechutila stavbu a tak jí na nějakou dobu dam k ledu, prostě na to musí bejt chut a ta ted na ducati prostě neni, nemůžu se do tý motorky zakousnout (myšleno obrazně) a trochu víc na ní udělat.
Jak název tématu napovídá, jedná se o Motorku Jorge Lorenza z roku 2008 z Valencie, kdy jel v barvách Lorenzo land - neboli v barvách vlajek zemí, kde vyhrál. Takhle vymoděná jela jen jeden tenhle závod a navíc výsledek závodu taky nebyl nejlepší - dojel na 8. místě.
Model pojmu spíš krabičkově a nebudu řešit úplně detaily, něco samozřejmě ano, ale v menší míře. Rád bych aby stavba uprašovala, musim využít marodní! Základ bude Tamiya M1 05 a Tk od Top Studia.
Dekály Nicolecron, na ty se těšim, moc se mi líbí! už jsem nějaký zkoušel a byly dost dobrý. Taky bych rád, aby se tahle motorka dostala trochu na světlo, protože jsem zatim viděl jen jeden postavenej model a ještě odstrojenej (na stránkách TS v galerii) - tahle bude nastrojená - plně!
PS: motorka bude mít i řetěz, ale ne HD, bude to ten článkoej, co jsem chtěl původně dát na rossiovky

Naposledy upravil Charon dne 06 kvě 2012, 21:28, celkově upraveno 3