Ten model je dělanej třeba jako Bf 110... možná o malinko líp, tmelu málo při pečlivým broušení, kabinka pěkná, žádnej pancíř. Byl to můj první stříkanej model. Nedám na něj dopustit, klidně bych do něj šel znova, ale Gawa ho mnohokrát převyšuje, už aby jí přebalil Revell, ta cena od Gawy mě nějak nevyhovuje.
Akorát je snad až moc rozsekaná, řekl bych...na jednu stranu se tak dá nasekat mrtě versí (a že jich 88 měla!), na druhou stavět to je někdy dost opruz. Mít Italka negativ, "ostřejší" formy a lepší kabinu (boule se nepovedly, jinak jde), tak je srovnatelná a na stavbu lepší...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO píše:Akorát je snad až moc rozsekaná, řekl bych......
aspoň je co lepit .... spíš aby tam nebylo něco blbě a netahlo se to pak všema verzema.... model doma zatim nemám, nestihl jsem zaváděcí cenu a teď je to opravdu dost vysoko ....
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Yamato jasně, plánujou dopředu a proto to asi i takhle udělali.
Taky mám Italku a do Gawy nejdu. Stavěl jsem mnohem horší věci a šlo to. Jejich Ju88 byl ve své době super oproti třeba Revellu, teď je zase situace jiná. Je to prostě vývoj, jen mě sere, že mi neni 20 a že jsem se musel prokousávat vším od začátku sám, bez setů, leptů,doplnků a vše se dělalo samo domo. No zase to byla dobrá škola.