taky jsem ho prolítnul dobrý číslo na můj vkus až moc letadel... ale pěknej tank od Štěpána jako celek dobrý...jen vychází v dlouhejch časovejch intervalech mě by to vyhovovalo 2x do měsíce...
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
Řeknu vám, já se musím sám sobě zasmát Už to u sebe pozoruji delší dobu. Mám nový modelář a první na co se v něm vrhnu je Jezevčíkův úvodník. Pak jsem si se zájmem přečetl, jak dával Dolin dohromady knihu. Taková ta témata o modelařině, ale ne o modelech. Ostatní články si samozřejmě taky později přečtu, ale to už je spíš něco jako "povinnost".
A co už pozoruji delší dobu, že mi připadají modely od Španělů takové "nějak blbý". (Nemyslím to ve zlým nebo rejpavým.) S každým novým číslem se snažím tipnout hned na první pohled, jestli to stavěl Čech (Slovák) anebo cizinec. Docela mi to vychází, málokdy se spletu. Čest vyjímkám, v tomhle čísle je parádní ten Hornet, na to, že je to dvaaseddesátka, je to paráda a navíc působí zcela přirozeně. Ne že by ti Španělé byli nešikovní, to v žádném případě, ale nějak mi na jejich modelech chybí nějaká "přirozenost". Nevím jak to popsat, ale tenhle dojem mám. No tak to jsem si zase zafilozoval Člověk se musí někde vykecet a kde jinde než na MF
Jinak číslo 10/2011 dobrý , takový normální. Hezky se čte freejack.
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Mně přišel hlavně velice slabý ten španělský PzII v minulém čísle. Jinak s vámi pánové souhlasím, španělské kuchyně jsem se přejedl a hezky malovat nestačí.
Velmi dobré číslo,první mi padl do oka ten Junkers,Supéér a i jinak většina modelů vysoce kvalitních.Co se týká španělské školy,umění to je bezesporu,ale skutečně je asi už trošku okoukaná... Konečníček je opět ,samozřejmě přínosný.
Tomáš"Duch"Ducháček - Sudéta V -dorf Visi sunt oculis insipientum mori , illi autem sunt in pace