Krab píše:V tom bude nějaká finta,To bude ten velký špendlík co má průměr hlavičky tak kolem jednoho centimetru.
![]()
Ale jinak paráááááda.![]()
![]()
Tu je návod ako fotiť drobné detaily
recepty: https://www.domacakuchyna.sk
Krab píše:V tom bude nějaká finta,To bude ten velký špendlík co má průměr hlavičky tak kolem jednoho centimetru.
![]()
Ale jinak paráááááda.![]()
![]()
Pavel Šenk píše:To je mazec![]()
![]()
herr66 píše:Ondro, ty me davas, vzdy, kdyz vidim tve dilo, tak neverim vlastnim ocim. Doufam, ze vezmes kus lokomotivy na sraz do hospody...
Vladislav Seidl píše:Já z toho umřu! Přestaň už nás dráždit tím špendlíkem!!!!
DOSKOČIL MICHAL píše:... no asi tak, je to opravdu nádhera.... mě fascinuje i ten text k tomu, ty máš manual výrobce ? Většinou několik slov/názvů čtu prvně .....
Díky, těší mě, že se to líbí i takovým skalním a neúnavným modelářům, jako jsi Ty.Pavel Šenk píše:To je mazec..........
Díky. Chtěl bych mít ještě Tvoje tempoDORIS píše:Toto je ukázka naprosto precizní práce a dokonalé znalosti předlohy. Smekám a hluboce obdivuji Tvé dílo, Ondro!......
Neodcházej, a koukej dodělat tu letadlovkumechwarrior píše:to ty krávo, chvilku sem nenahlížím a teď taková dardasi děláš kozy ne? to je neskutečný, jak to máš vymakaný
dobrovolně odcházím do nižší střední kategorie...čus
Díky, Michale.Miško píše:Ondřejí zírám a nemám slov, neuvěřitelnej....
Krásně napsané, hned jsem si to celé představilFlaizer píše:Na dílně panuje běžné pracovní tempo, soustruh soustruží, pila řeže, učedníci stojí každý za svým stolem a vesele pilují či jinak obdělávají ten kousek kovu před sebou, v tom se do tého pracovního ticha ozval rachot a mistr zvolal "LEMPOVÉ, darebáci jedni, zase to zkazili, už ty učně zaměstnávat prostě nebudu" ... "pročpak pane mistr?" odtrhnul jakýsi umouněný mechanik od soustruhu, mistr se nedal a začal nazlobeně "Kdo kdy viděl takhle nakřivo žezané závity a ty šrouby, no podívejte se, ďyť to k sobě vůbec nedoléhá a co tohle, to je celé křivé toto, to by se zadřelo, jen by se stroj pohnul ...)
Aááá, výlet do Lužné. Taky jsem zvědav, jak to nakonec vyjdeJirka Pokorný píše:No už jsem zvědavej na pokračování ......
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků