Zdravím, asi tak po sto letech jsem se rozhodl postavit si chmelnici. Cílem je stihnout model do E-Daye, snad se to podaří. Při stavbě se inspiruju stavbou Vlastimila Lukáše tady na foru a dvaatřicetinovou SE pětkou v Modeláři. Snad se to povede Kamufláž bude z krabičky (capt. McCudden). Po celodenním boji mám jakž takž hotový interiér, stejně tam nebude vidět.
No držím palce. Model je moc pěkný jen se na něm člověk strašně nadře. Celkově je S.E.5 na to že je to stíhačka docela bohatá na výplety. Přeji mnoho zdaru při stavbě
Díky za morální podporu, je jí třeba Lorde, stavět ano, ale dokončit? To se teprve uvidí ¨ Mám hotovou asi nejnáročnější část stavby, dnes musím natřít plátěné plochy a zhotovit nějaké detaily, jinak to nemám šanci stihnout.
Přílohy
Tohle bylo hotové peklo a stejně to vypadá...tak všelijak.
Ráno musí jít do barvy, jinak to nestihnu Taky už jsem si vzpomněl, proč jsem kdysi sekl s chmelnicemi...Nebavilo mě hodiny zametat pod stolem, abych posbíral popadané vzpěry Ale zase to nemá moc koleček
Posílám foto...Odstínů si nevšímejte, jsou úplně mimo. Když se na model koukáte z třiceti centimetrů, ta zelená je velice tmavá bez jakéhokoliv nádechu do šeda. Obtisky bohužel stříbří, i když pod vrstvou laku to zas tolik vidět. Zítra ráno musím stroj dolakovat, večer nanést wash a drybrush, nasadit křídlo a v pátek hurá na výplety Když se všechno povede, v sobotu na E-Day bude. Asi by to sneslo ještě nějaké filtry a tak, ale to už bych asi neměl šanci...
Po zhruba dvou hodinách práce mám asi tak třetinu výpletů... Ale kupodivu mě to docela baví Vlastně je to můj první pokus o kompletní výplet. Tak jsem zvědav, jak to dopadne.
Přílohy
Co dodat? Asi jen to, že na příští chmelnici snad budou hezčí.