podla mna pekny model aj bez spoileru. kabina je v peknej farbe a tak aj celok tahac. som zvedavy ako sa popasujes s kabinou ja ked som robil na mojom mane kabinu tak som mal medzi naraznikom a podkom kabinu strasnu medzeru, neviem ci ju mas aj ty lebo s fotky to nevidno, no ked to dokoncis tak budem mat aspon predstavu kde som spravil ja chybu... inak super model aj cela stavba
Už nelepim....už sa len kochám a nechapem čo všetko sa da stvoriť
Díky všetkým za povzbudenie. Spojler nebude aj keď sa musím priznať že mi bude za ním trošku smutno ale predloha nepustí.
Momentálne čakám aby mi lak poriadne zaschol lebo som už na to predtým doplatil. Takže na kabíne sa bude pracovať až o pár dní. Šasí na návesu musím ešte pár krát, sem tam dostriekať lebo som to jaksi neurobil poriadne. A potom dám finálny lak. Takže dokumentáciu vidím až cez víkend.
Lak na kabíne som chcel dať polomat no vyšiel mi s toho skôr mat. A to som dal toho zmatňovadla do lesklého len trošku. Neviem no, s lakom do pištole som robil prvý krát. Nabudúce budem vedieť.
Jako celek je to pěkné, ale ta čistá matná působí divně. To už si měl udělat tmavší jako jsou MANy u Bundeswheru. napustil bych to jemným washem, pak by to bylo polomatné a vypadalo by to věrohodněji.
Nech to bejt a nic s tím nedělej. Kdybys to měl lesklý, zase ti budou všichni říkat že máš zase povrch plnej krupice a smetí. Začínat matným povrchem a přecházet postupně na lesk je dobrý. Ten mat schová spoustu chyb a je hodně milosrdnej. Mně se to docela líbí.
Ja by som s tým aj tak už nič nerobil. Akurát ma štve nárazník ktorý bol ešte lakovaný sprejom a zanechal mi tam stopy ktoré som síce prestriekal znova čiernou, no teraz to zas jaksi vyliezlo.