Co se týká skříněk-na fotkách co mi dal Hapík z jeho starýho Volva tak tam ty skříňky měl.Už tam jsou a oddělávat to nebudu .Co se pásky týká-drží to dobře samo o sobě.Surfacer to hezky zatáhl.Pro zájemce to beru s sebou na čumendu na E-DAY.I když je ještě hodně brzo co se týká zbarvení a barvení ,tak mám nové "favority" na finální podobu:Pavel
O pár řádků víše jsem psal důvody.Vzhledem k tomu,že má auto dost "spartánskou" pdobu,není kombinace šedýho rámu s bílou kabinou moc velká výhra.Mělo by to být víc koukatelný myslím a navíc si rád hraju z nástřikem a maskováním takže...Pavel
Tak tak Pájo, já bych tu myšlenku tátovo auta tak neopouštěl, ale vysvětlit, jak budeš maskovat ty oblouky, to klidně můžeš, čekají mě totiž přesně stejný 4 na plachtě.
Tu myšlenku tátova auta ještě neopouštím,ale vždy se tak nějak zálohuju s jinou variantou zbarvení.A jak říkám je pro mě větší výzvou vytvořit něco koukatelnějšího.Interier jsem nahrubo nafoukal včetně drobného " tuningu".Jinak ten kruh není zas až takovej problém vymaskovat.Pavel
Tak to si na vlastní brejle rád prohlídnu. Interiéry neumím. Každej poznatek má cenu zlata. Ta kamo s obloukem vypadá neotřele, aspoň já to ještě neviděl. Ale kecat ti do toho nebudu, to si musíš rozhodnout sám.