Ty o tom ještě přemýšlíš tak pěkně všechno zhoď ze stolu a vrhni se na něj. Taky mám v plánu ještě jednu devítku - se špičatou směrovkou Jarek prý nemá čas Tak a teď mě čeká nejtěžší práce. Nanesení masek a následné stříknutí TO Martin. Fotky jsou ze včerješka - rychlovka mezi koupáním
Tak jsem dobojoval s maskami. Na to že to byl první pokus, tak moc spokojen nejsem, ale příště to bude snad lepší. Ještě si mi na některých místech strhla barva.
Díky všem. Na masky si nestěžuji - jen na strhnutí barvy po sundávání Oldo jak na to tak koukám, tam jsem to trošku přehnal Vycházel jsem s návodu AML, ale už jsem si nesrovnal spodek - to jsem celý já
Prosim te Skrivanku, a kdo to pozna, ze je to moc nahore ??? Leda nejaky spitfirolog ...
Pekny nastrik ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
šnečku neprovokuj osobně preferuji toto umístění, ale samozřejmě každá mašina to měla jinak, že... ale průkaznou fotku umístění trupové kokardy Smikovi mašiny jsem neviděl, takže je to v podstatě buřt
Asi to bude tím, že jsem napřed stříknul kokary a pak teprve označení. Podle návodu ten zank vyhcázel takhle vysoko, ale příště si dám pozor určitě to není poslední Spit