Ahoj modeláři, po delší době přidávám jeden kousek s doplňky od hauleru Přednost má teď stavba domu a pracovní povinnosti, takže i když jsem stavěl poměrně dlouho, samotného času jsem modelu moc nevěnoval, nicméně jsem rád, že mi přibyde něco do vitrinky
Pěkný autí, jen ta pneu na střeše by se mně líbila víc matnější/zaprášenější, přece jen, na gumě prach docela dost ulpívá... Ale celkově je to moc příjemnej model, líbí!
Paráda!!! Tá pneumatika na streche by si fakt zaslúžila trochu zaprášiť, ale inak fajn. Ja sa už neviem dočkať kedy bude tá sedemdesiatdvojková od Ace, a potom ju ešte zohnať...
Vláďo paráda! Já včera myslel, že jsi udělal jen nějakou menší práci, takže teď koukám jak puk, že to máš hotový Tak přeju, aby tě to nakoplo k něčemu dalšímu a abys na to našel víc času
Se zašpiněním pneu souhlasím a pokusil jsem se o nápravu, nechtěl jsem to nějak přehnat tak jsem to udělal jenom decentně Nakonec jsem ještě dokončil zrcátko a teď už je to opravdu finito
jen si trochu rejpnu ukazatel směru máš na špatný straně! Na pravý straně je zcela k ničemu. Večer bych ti to nafotil na autě i když tam mám jen záslepku. Vem to logicky, je to anglán, pravostranný řízení, takže ukázat do prava, stáhneš okýnko vystrčíš pravou ruku a je vymalováno. Potřebuješ ukazatel na levou stranu!!! ne vždy máš s sebou spolujezdce aby proved podobný úkon levou. jukni sem viewtopic.php?f=110&t=20603&st=0&sk=t&sd=a&start=30
Co se týče mračítka na jednom světle, dá se to vysvětlit v tvým případě, že ve druhém je vyndaná žárovka, jinka je zatemění k ničemu!!! takže buď sundat druhý světlo nebo přez něj kryt (plechovej přez parabolu a nebo hadrovej pytlík, kterj kryje skoro celý světlo)
To Radek-Austin: No co na to můžu napsat... snad jen a zároveň . Když jsem se rozhodoval na kterou stranu to dát, tak jsem se nechal zmást návodem a fotkou od Hauleru a už jsem to neřešil. Teď už to samozřejmě nechám být, stejně jako ty světla, jsem rád, že ho odložím . Každopádně dík za upozornění