tak cestinu to se tu neresi heled, rekl bych, ze celkem pekny prustrel na bedne na vezi, ten se mi jakoze fakt libi ale zda se mi trochu moc zasahu na tak malem kousku, hodil bych je treba na to pridavne pancerovani... s timto mam take docela problem, prozmisteni prustrelu... celkem se mi libi i zapatlani podvozku Jako celek, chvalim
no myslím , že by to chtělo alespoň wash a detaily máš zalité barvou (je to hodně vidět na poklopech a na krytu motoru), kola nejsou natřená z vnitřní strany, pásy mají být prověšené (vím , že to moc nejde , stavěl jsem ho též a s těmi gumáky je potíž)Ten průstřel na bedně je pěkný , ale vzhledem by to bylo poškození na pancíři a ne na několika milimetrovém plechu.Jinak to zablácení je pěkný.
ohledne washe :neutral wash .ten model je takto upraven do podoby ztvarnujici opustene a zaprasene vozidlo po zasahu zkrs bednu na munici ,mam o tom publikaci a podklady a u tech pasu me to samotneho mrzi jo a jeste trikrat dekuju za ten prustrel na bedne byl to takovy hokus pokus