Budu bedlivě sledovat,o stavbu tohoto nádherného modelu mě požádal kámoš-nemodelář,a bohužel nemá k tomu návod.Nemohl by jsi mě ho naskenovat a poslat?
no stavba uz postupila a jaksi som sa pozabudol uploadovat foto...v blizkej dobe napravim a co sa tyka navodu tak samozrejme...naskenujem a uploadnem ti link na nejaky free server
"Stratení sú iba tí, ktorí sa odovzdali osudu." Hans Ulrich Rudel
Je to moc hezké. Obdivuji tvou odvahu pustit se do tak velké a propracované lodi v tomto měřítku. Já sám ji stavím v měřítku 1:98 ve dřevě a nejmenší díly mají necelé 2 mm. Budu sledovat tvou stavbu,a přeji ti mnoho zdaru a radosti ze stavby tohoto lodního klenotu.
Tak to je paráda ja s olejovkami zacinam ale urcite sa necham inspirovat...uvazoval som o revelli ale zdalo sa mi tam menej detailov...sice airfix treba viac orpacovat a tmelit, no teraz to treba uz len dokoncit foto pridam hned ako nafotim, lebo menej casu teraz a navod sa uz uploaduje
to je este pred olejom...je to iba "zaklad" a blba fotka z mobilu...bude to urcite tmavsie...a stlpy tiez...islo hlavne o paluby mimochodom dnes presli druhym olejom...